TV-Tuner cu probleme

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Rudy View Post
    hmmm..sper sa nu...oricum garantie pe pc nu mai am de ceva vreme din momentu in care am bagat surubelnita in el...am sa scot placa sa incerc pe alt pc sa vedem
    Daca ai si un webcam incearca sa il scoti + dezinstalare si apoi instaleaza placa tv din nou. Eu am patit-o cu 2 calculatoare la care nu se impacau tunerul cu webcamul separat mergeau ok dar impreuna nu.

Comment

nup...nu am webcam
      Bart: I am through with working. Working is for chumps.
      Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Alta placa de captura nu ai? Adica IEEE1394 (firewire)? La fel, Leadtek-ul face destule probleme la instalare si configurare. In rest sunt excelente daca le dai de capat.
        GL-22-TOF

Comment

Originally posted by dan.moraru View Post
          am si eu o problema cu TV tunerul dar la mine nu merge sunetl deloc.Am umblat la setari si nimic.De mentionat ca eu am Windows Vista si pe TV Tuner scrie XP 2000.E posibil sa nu fie TV Tunerul compatibil cu Windows-ul?
          Problema cu Windows Vista si Windows 7 se pare ca e aceeasi. Daca te duci in System properties -> Device -> Hardware Manager apoi la "Sound, video and game controllers" dai dublu click pe Winfast TV2000 XP WDM Audio Capture ai sa vezi ca scrie "No drivers installed for this device". Desi el apare ca fiind instalat si functional.

Eu pe Windows 7 am reusit sa fac sa mearga cu WinFast PVR2 Auto Update. E culmea cum de a mers de la sine. Daca incerci direct cu driverele Leadtek nu merge, dar dupa auto update a mers.

Aceeasi varianta insa nu a mers insa si a doua oara. Eu am rascolit forumurile de specialitate si am ajuns la concluzia ca pe Windown Vista/7 doar anumite versiuni de drivere functioneaza. Dar n-am reusit sa-mi dau seama care.
          Azi sau maine voi instala un nou Windows 7 (eu personal folosesc Linux) si am sa mai incerc. Poate gasesc o rezolvare la problema.

S.

Originally posted by dani030669 View Post
          @dan.moraru
          Tunerul merge perfect cu orice versiune de windows. Am XP 2000 (acelasi) de cand aveam win 98 pe sistem. Intre timp am schimbat calculatorul cu totul de doua ori si nu am avut probleme. Singura situatie in care iti face figuri este daca ai placa video cu captura.
          Nu e compatibil cu toate SO-urile. Pe Vista/7 sunt ceva probleme din cauza driverelor. Se pare ca doar o versiune de drivere e functionala dar cum cei de la Leadtek nu ai sistem de versionare pe drivere trebuie facut testul din aproape in aproape.

S.
          Last edited by Silviu; 1 August 2009, 13:06. Reason: Automerged Doublepost
          I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

salutare! ma puteti ajuta cu un driver pentru tv tuner philips 3139 147 18201H
            Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google