Originally posted by Rudy
View Post
TV-Tuner cu probleme
Collapse
X
-
Originally posted by dan.moraru View Postam si eu o problema cu TV tunerul dar la mine nu merge sunetl deloc.Am umblat la setari si nimic.De mentionat ca eu am Windows Vista si pe TV Tuner scrie XP 2000.E posibil sa nu fie TV Tunerul compatibil cu Windows-ul?
Eu pe Windows 7 am reusit sa fac sa mearga cu WinFast PVR2 Auto Update. E culmea cum de a mers de la sine. Daca incerci direct cu driverele Leadtek nu merge, dar dupa auto update a mers.
Aceeasi varianta insa nu a mers insa si a doua oara. Eu am rascolit forumurile de specialitate si am ajuns la concluzia ca pe Windown Vista/7 doar anumite versiuni de drivere functioneaza. Dar n-am reusit sa-mi dau seama care.
Azi sau maine voi instala un nou Windows 7 (eu personal folosesc Linux) si am sa mai incerc. Poate gasesc o rezolvare la problema.
S.
Originally posted by dani030669 View Post@dan.moraru
Tunerul merge perfect cu orice versiune de windows. Am XP 2000 (acelasi) de cand aveam win 98 pe sistem. Intre timp am schimbat calculatorul cu totul de doua ori si nu am avut probleme. Singura situatie in care iti face figuri este daca ai placa video cu captura.
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment