7 obiceiuri periculoase la volan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 7 obiceiuri periculoase la volan

Nu vorbim despre obligatiile de conducator auto, respectiv masina in stare buna de functionare, echipamentul obligatoriu, centura de siguranta cuplata si copilul ?securizat? in scaun special, lucruri deja de bun-simt.

Sticla de apa asezata in stanga/dreapta soferului
    Ce poate face un biet PET de apa minerala? Poate face multe. Cel mai grav este ca poate sa alunece din acel minunat locas si sa se cuibareasca sub pedale. De aici?nu mai poti calca frana si nici nu poti da frana de motor, pentru ca nenorocita de sticla blocheaza toate cele trei pedale. Te aplecvi sa o scoti repede si pierzi controlul masinii.

Covorase prost dimensionate
    Adica universale sau de la alte modele. Nu degeaba constructorii insista ca acele covorase sa fie originale. Cele luate din magazin obisnuit, daca nu sunt fixate si perfect conturate risti sa alunce sub pedale si sa nu poti calca ambreiajul pana la capatul cursei, sa iti tina vreo pedala blocata sau sa se prinda in mecanismul pedalelor

Obiecte tinute in brate
    Extrem de periculoasa este o umbrela cu varf ascutit, care se transforma in lance sau o geanta diplomat metalica. In caz de accident, acea geanta sau umbrela poate deveni un proiectil care iti intra direct in stomac. Iarasi, nu degeaba, constructorii insista sa nu tii nimic in brate sau la picioare, cand mergi in masina.

Bei/mananci la volan
    Teoretic nu ar trebui sa se intample nimic. Dar la 80 de km la ora daca bei si intra lichidul ?pe alta parte? te panichezi si nu vei reactiona ca la carte. Nu mai vorbim daca te ineci cu o guma de mestecat sau bomboana

Fumatul
    Clar o sa ziceti ca nu se intampla nimic daca fumezi la volan. Dar se intampla. Tii o mana ocupata, e fum, iti pot lacrima ochii si, cel mai grav, iti poate scapa scrumul aiurea, care sa te arda si sa reactionezi necontrolat.

Bricheta uitata vara in masina
    Care la un moment dat poate face ?bum? si masina ?scrum?. La fel si cu sprayuri cu vopsea, diluanti, etc, care nu rezista la temperaturile din masina in toiul verii.

Huse peste scaune cu airbag
    Din categoria ?Mai bine sa imi fie rau decat sa imi para rau?. In loc sa lasi scaunul asa cum l-a inventat producatorul masinii, preferi sa montezi niste huse de scaune, eventual groase din imitatie de piele, care sa le tina curate. Foarte bine, dar poate ca airbag-ul nu se va mai umfla corect, ca nu are loc, sau poate nu se mai umfla deloc?

Originally posted by 2fast4u
    Sticla de apa asezata in stanga/dreapta soferului
    Ce poate face un biet PET de apa minerala? Poate face multe. Cel mai grav este ca poate sa alunece din acel minunat locas si sa se cuibareasca sub pedale. De aici?nu mai poti calca frana si nici nu poti da frana de motor, pentru ca nenorocita de sticla blocheaza toate cele trei pedale. Te aplecvi sa o scoti repede si pierzi controlul masinii.
    Asa era sa se urce un taximetrou de asta pe mine,eu depaseam,el cu sticla de apa in gura...a trecut de axul drumului
    Originally posted by 2fast4u
    Covorase prost dimensionate
    Adica universale sau de la alte modele. Nu degeaba constructorii insista ca acele covorase sa fie originale. Cele luate din magazin obisnuit, daca nu sunt fixate si perfect conturate risti sa alunce sub pedale si sa nu poti calca ambreiajul pana la capatul cursei, sa iti tina vreo pedala blocata sau sa se prinda in mecanismul pedalelor
    Ale mele se baga tot timpu pe la pedale..damn them...curand le schimb
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Covorasele alea enervante.Voi aveti capsa la cel de la sofer?

Comment

Capsa?Ce capsa?Puii mei..tot timpu e sub pedale
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

nop nu am capsa. si la mine se fac ghem sub pedale

Comment

Eu am primul model de Laureat si am covoras cu capsa, dar este una romaneasca ced, ca tot timpul se desprinde.Dar este bine ca este acolo si mai tine covorasul. ;)

Comment

o iau o sarma si il leg de scaun.

obiceiuri periculoase la mine
              1.
              voi mancati la volan? eram intr-o zi pe la obor, si muream de foame. m-am oprit in kaufland (nu stiu cum se scrie corect) sa-mi iau ceva de mancare. dupa ceva curse printre raioane am luat 2 pungi mari de 7days si o cola la 1l.
              foarte tare frate. era sa mor innecat de 2 ori + ca am facut mizerie in masina mai rau ca la porci. next stop, spalatorie.
              2.
              eu nu fumez dar mestec guma. cam acelasi lucru. de multe ori am inghitit-o din cauza gropilor si traficului intes.
              3.
              obicei super tampit. nu sunt atent la drum... ma uit numai dupa gagici si de multe ori sunt nevoit sa pun frana pana imi intra abs-ul

Comment

Wahahahaa....super tare!

Comment

subscriu la faza cu mancatu si cu gagicile )) chiar cateodata la drum lung cand mi-e foame ma pun pe mancat. Si io nu mananc putin :d
                  Last edited by Marius; 22 November 2006, 23:46.
                  numar secundele

Comment

La faza cu gajicile si io ...doar ca eu franez...bag a 2a..si o las sa curga usor pe langa ele .Avantajul sa ai folie :d

Comment

Asa este, dar mi s-a intamplat sa ma uit pe geamul din spate si nu stiu cum era lumina, ca ma vedeau.Si eu credeam ca pot sa ma uit ca bou la ele, fara sa-si dea seama, dar...

Comment

Nu stiu,eu am super dark black pe fata si pe spate,si dark black luneta,al volan mi se vede mana pe volan...si prin geamul din spate ce sa mai zic...ca daca stau in spate nu se vede nimic

Comment

da tu din interior mai vezi ceva cu darcu asta bleac :P

Comment

Se vede,noaptea e mai nasol...dar le mai cobor geamurile prin intersectii.M-am cam obisnuit cu ele,cand dau cu spatele iar cobor geamurile ca sa vad oglinzile...in rest...e ok

Comment

Pai ce farmec ar mai avea condusul daca nu te uiti dupa femei?? Eu innebunesc de cate ori vine primavara si trec inapoi de la toale groase la dezbracate.. Da la urma urmei de ce se imbraca asa daca nu sa te holbezi la ele si sa zica.. uite ba am mai dat gata unul! Desi tu i-ai da o pedala-doua si vant dupa aia... Atata vreme cat nu claxonezi ca necioplitul nu vad nimic rau sa te uiti.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google