7 obiceiuri periculoase la volan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eee...si daca dai un claxon...are ceva?) Mie in general imi place sa ma plimb usor pe langa ele...si sa creada ca nu le bag in seama
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Si ce rezolvi? :d

Comment

Eu nu dau claxon,stau langa ele...si turez masina...sa le auzi cum sar ...
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

am auzit un ziarist care critica mclaren f1 ca are 3 locuri, daca pune doua gagici in locurile laterale, ii distrag atentia cu vorbareala lor )

Comment

Originally posted by dogy_10
            am auzit un ziarist care critica mclaren f1 ca are 3 locuri, daca pune doua gagici in locurile laterale, ii distrag atentia cu vorbareala lor )
            asta e tare
            sigpic
            astra h 1,7 cdTI

Comment

Obiceiuri proaste: Fumez l-a volan (i-am ars lui taica-miu tapiteria la berlina in vre-o 3 locuri basca cateva bluze gaurite), casc ochii dupa gagici(o data era sa intru sub un autobuz). Ce a patit unchi-miu: a scapat un mar jos, s-a aplecat dupa el si a tras de volan fara sa vrea rezultatul a intrat cu masina in sant(nu a patit nimic ca era ARO). A si o bricheta mi-a explodat in masina dar nu am patit nimic doar m-am speriat (era de-aia proasta de 2000 de lei)
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

@Rocri mai bine te lasi de tigari

Comment

Originally posted by Rocri
                  Obiceiuri proaste: Fumez l-a volan (i-am ars lui taica-miu tapiteria la berlina in vre-o 3 locuri basca cateva bluze gaurite), casc ochii dupa gagici(o data era sa intru sub un autobuz). Ce a patit unchi-miu: a scapat un mar jos, s-a aplecat dupa el si a tras de volan fara sa vrea rezultatul a intrat cu masina in sant(nu a patit nimic ca era ARO). A si o bricheta mi-a explodat in masina dar nu am patit nimic doar m-am speriat (era de-aia proasta de 2000 de lei)
                  tare cu bricheta....yo ce fac la volan periculos...ma uit dupa gagici ...a si de craciun cand dadeam petarde din mers am scpat una in masina si cand o bubuit am ramas surd si iesea fum din masina ziceai ca am fumat droage
                  sigpic
                  astra h 1,7 cdTI

Comment

Am incercat si nu am reusit. . Toata lumea spune acelasi lucru dar dupa o zi timpita la munca i-mi vine sa fumez 2 o data. Deocamdata incerc sa nu fumez in Logan.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

de cand am citit thread-ul asta am si io probleme cu covorasele... na ca s-a luat!
                      Alte obiceiuri... ca toata lumea: ma uit dupa gagici, dupa alte masini...mai caut posturi de radio (da ma abtin de obicei, le caut doar la semafor), ma uit la indicatoarele de bord poate prea des...

Comment

Originally posted by Seby
                        ma uit la indicatoarele de bord poate prea des...
                        asa face maicamea cand mai mere k masina...si era sa imi pupe masina cu un camion
                        sigpic
                        astra h 1,7 cdTI

Comment

Zi merci ca nu ai Spark ca sigur intra in camion. Asta are bordul pe mijloc si nu prea poti vedea toate indicatoarele dintr-o privire.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Cel mai prost obicei al meu este condusul in stare de oboseala foarte avansata. Datorita norocului nu am facut nici un accident, dar nici nu mai tin minte de cate ori m-au trezit pasagerii din masina sau pietrisul de pe marginea drumului. Cel putin in conditiile astea conduc mai incet.
                            sigpic

Comment

Originally posted by bodyn
                              asa face maicamea cand mai mere k masina...si era sa imi pupe masina cu un camion
                              bine, ru ma uit ca imi plac indicatoarele

Comment

fetele astea ...am vazut aseara cateva tipe bune intr-un passat la semafor si am facut triplare ca sa vb k ele la semafor sa le cer un numar de telefon si ce sa vad langa ele masina de politie si era sa ma aleg k o amenda ...merci Doamne ca nu m-am ales
                                sigpic
                                astra h 1,7 cdTI

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google