Eee...si daca dai un claxon...are ceva?) Mie in general imi place sa ma plimb usor pe langa ele...si sa creada ca nu le bag in seama
7 obiceiuri periculoase la volan
Collapse
X
-
Obiceiuri proaste: Fumez l-a volan (i-am ars lui taica-miu tapiteria la berlina in vre-o 3 locuri basca cateva bluze gaurite), casc ochii dupa gagici(o data era sa intru sub un autobuz). Ce a patit unchi-miu: a scapat un mar jos, s-a aplecat dupa el si a tras de volan fara sa vrea rezultatul a intrat cu masina in sant(nu a patit nimic ca era ARO). A si o bricheta mi-a explodat in masina dar nu am patit nimic doar m-am speriat (era de-aia proasta de 2000 de lei)Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by RocriObiceiuri proaste: Fumez l-a volan (i-am ars lui taica-miu tapiteria la berlina in vre-o 3 locuri basca cateva bluze gaurite), casc ochii dupa gagici(o data era sa intru sub un autobuz). Ce a patit unchi-miu: a scapat un mar jos, s-a aplecat dupa el si a tras de volan fara sa vrea rezultatul a intrat cu masina in sant(nu a patit nimic ca era ARO). A si o bricheta mi-a explodat in masina dar nu am patit nimic doar m-am speriat (era de-aia proasta de 2000 de lei)sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
de cand am citit thread-ul asta am si io probleme cu covorasele... na ca s-a luat!
Alte obiceiuri... ca toata lumea: ma uit dupa gagici, dupa alte masini...mai caut posturi de radio (da ma abtin de obicei, le caut doar la semafor), ma uit la indicatoarele de bord poate prea des...
Comment
-
Cel mai prost obicei al meu este condusul in stare de oboseala foarte avansata. Datorita norocului nu am facut nici un accident, dar nici nu mai tin minte de cate ori m-au trezit pasagerii din masina sau pietrisul de pe marginea drumului. Cel putin in conditiile astea conduc mai incet.sigpic
Comment
-
fetele astea ...am vazut aseara cateva tipe bune intr-un passat la semafor si am facut triplare ca sa vb k ele la semafor sa le cer un numar de telefon si ce sa vad langa ele masina de politie si era sa ma aleg k o amenda ...merci Doamne ca nu m-am alessigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
Comment