Ajutor Somaj...HELP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Atunci... succes!

Comment

La primele 2 intrebari de la inceput, nu stie nimeni sa imi raspunda?
      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

In principiu n-ar trebui sa se lege de faptul ca ai amenzi neplatite. Adeverinta ce ti-au cerut-o (cei de la ANOFM) este pentru a se convinge ca nu realizezi alte venituri (gen chirii, activitate independenta, etc), acum, nu stiu sa-ti spun cat de absurzi sunt cei de la finante si sa refuze sa-ti dea adeverinta pe motiv ca ai amenzi neplatite. La intrebarea 2 raspunsul ar fi ca ar trebui sa-ti dea somajul retroactiv, dar, cine stie ce motive se mai pot invoca.

Comment

Sa se plateasca retroactiv, adica si cele 2 luni mentionate, nu? Si cu RATB-ul, sper sa fie ca tn, daca nu, o platesc, si asta este....oricum, va tin la curent, ca poate mai este si altcineva interesat, in aceeasi situatie ca mn, si sa afle de aici.
          Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Originally posted by theo_bv2002 View Post
            @ovidiu.st
            eu nu cred ca este bine ce zici tu.eu am lucrat 2 ani,800 si ceva de lei pe carte,si mi-a iesit 450...deci....
            Numa vezi ca tu pe cartea de munca ai trecut brutul, nu netul.
            O greseala si pe site-ul ala de calculare.

Comment

Am rezolvat cu circa financiara, nu au zis nimic de amenda, mi-au dat-o pe loc, iar maine ma duc la ANOFM, sa depun aceasta adeverinta, si va tin la curent....Va salut

Va salut.Am fost azi la ANOFM, am depus acea adeverinta. Nu voi lua bani retroactiv pe lunile octombrie si noiembrie, ci din decembrie incolo, cu plata in ianuarie. Ideea este ca acolo mi s-a spus ca indemnizatia este 300 RON, desi eu si la ei pe site (http://anofm.ro/26_care-este-cuantum...i-de-somaj-%3F) scrie ca indemnizatia este 75% din salariu brut minim, acesta fiind de 600 RON (http://seccar.ablog.ro/2009-01-05/sa...e-600-lei.html). Acum, dupa matematica mea, 0.75%*600 = 450 RON, nu 300....Pe cine sa mai cred eu acuma? Va salut
              Last edited by blanarucristi; 3 December 2009, 12:45. Reason: Automerged Doublepost
              Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Originally posted by theo_bv2002 View Post
                de prins nu mai prinzi pentru decembrie.pentru octombrie nu iti da nimic...logic....chestia cu ratb-ul nu stiu sa-ti zic,si ajutorul de somaj va fi vreo 3-4 mil cred.eu iau 450 cu 2 ani de munca...si nu e neaparat prin posta.poti sa-ti faci card la bcr si-ti baga pe card,sau daca ai mai bn...
                Si eu vreau sa primesc banii pt somaj pe card ,dar la agentia de somaj sect 5 Bucuresti mi-au spus ca nu se pot primi decat prin posta.Cum ati procedat pt a primi banii pe card?

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google