Loganul Pe Internet , Loc De Dat Cu Capul...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loganul Pe Internet , Loc De Dat Cu Capul...

De fiecare data cand citesc posturile sub un filmulet pe youtube, 220 sau trilulilu ... in care apare un LOGAN ... orice despre el , se gasesc 80 % din comentarii anti logan , anti sandero si mai nou anti duster ...
    este un fenomen intalnit foarte des... e foarte simplu de verificat , intrati pe unul din acele situri si dati search cu LOGAN si cititi sub filmulet ... te apuca durerea de cap instant ...

De unde acest fenomen ?

La facere lumii, Dumnezeu ajunge la Romania. Sf Petru inteaba .ce faci Doamne?
    -La astia le dau munti, mare si cimpii bogate.
    -Da ce le dai asa de multe bogatii Doamne?
    La care Dumnezeu raspunde .
    - STAI SA VEZI CE POPOR LE DAU!!!!!!

Comentariile alea de care spui tu skandal sunt scrise de romani...deci asa e rasa asta a noastra mai dobitoaca....asta e adevarul...asa ne-a facut Doamne-Doamne cu asta defilam.
    Adevaru e trist...spun eu.
    sigpic

Comment

hai ba frate ne lasi cu dacia ta. cu 10k coco iti iei ceva frumos de afara cu foarte putini km.

gandirea asta recunosc ca o aveam si eu pana acum aproximativ 2 ani. dar nu mi-o exprimam pe toate siteurile unde se facea referire la slogan.
      vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

eu am Loganu sh de aproape 2 ani si nu am schimbat nica la el decat consumabile, am preteni care incercau sa ma descurajeze sa nu imi i-au Logan, ceva adus de afara, printre care sunt unii au achizitionat si alte marci, la 2 luni mai cadea cate ceva se ducea cu ea la service sa vada de ce face figurante, platesti o rata la o masina si mai dai si pe piese sa vezi unde ajungi, in concluzie daca aveam bani imi achizitionam si eu o masina noua iar cei care nu vor marca DACIA (logan, sandero si celalate), sunt persoane care nu au avut asa masina, poate au conduso de ici colo, de la un prieten sau mai stiu eu cine. Noi cu Dacia (logan, sandero si celalate) si ceilalti cu ce mai este

Comment

ultima faza de genul " fenomen anti-logan " - este legat de dacia duster atunci cand Alan Prost a ridicat numele dacia si promoveaza DACIA pe gheata ...
          comentariile de gen : tot logan , aia nu este masina , daca ai cap ia altceva , benveu`l meu din 1800 face mai multe .. etc etc etc

urat ... si cand te gandesti ca pana la urma au uitat ca au crescut cu Eugenii pe la scoala ... ceva tot pur romanesc...
          Last edited by SoNyKeL; 5 December 2009, 21:37.

Comment

fratilor eu inainte am avut 4 renaulturi
            renault 25 v6 1985 full option
            renault 21 txi 12v williams 149cp 1990
            renault 21 nevada 1.7 tx 1990
            renault laguna 2 1.9 dci 120cp full option
            cunoscatorii stiu de ce vorbesc
            vreau sa spun ca nu regreu nici o secunda ca am luat loganul se vede ca e masina noua.
            da asa e romanul f..... ne meritam soarta

o discutie in targ saptamana trecuta, unu cu familia de la tara vroia masina si eram cu un prieten ce vindea un logan. Sotia de langa el zice hai draga sa vedem alta masina ca are unu un fiat din 2001 frumos, ne luam logan ca de asta are tot satul sa luam ceva diferit, deci asta spune tot ce fel de natie suntem.
            dupa cum am mai spus, la internationala din iunie sa vezi ce multumiti erau nemti de loganuri si mie i-mi era rusine sa le spun ce gandire au romani despre el, in loc sa ne mandrim cu ce avem........................
            de aia ne merge asa bine mai bine luam un lucru de la altu chiar daca e vechi in loc sa luam ceva romanesc sa ne ajutam noi pe noi si sa traim mai bine, lasa sa rada altii de noi ce prosti suntem ca adevarul asa ne este natia.
            Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

acum am logan, am avut megan 2 de 1.9 diesel si un mercedes A de 1.7 tot diesel.
              loganul de departe cea mai slaba masina.
              la megan ma lasat turbina-durere mare in buget.
              la A classe sa stricat rahatul ala de dai cald si rece(nush cum se cheama) si mergea incontinuu ventilatorul de la radiator si nu mai dadea caldura-330E, o cutiuta.
              masini peste 8000E, cat am dat eu pe logan si asta nu sa stricat-doar intretinere.
              noi,ca si popor, in loc sa fim mandri ca avem un produs competitiv pe piata auto europeana, care se vinde in draci si aici si acolo, ne cacam pe noi, ca loganul e asa si pe dincolo.
              Last edited by SoNyKeL; 5 December 2009, 21:37.

Comment

problema e ca multi vad dacia si nu le place aceasta marca daca era sub sigla renault nu cred ca se punea problema de anti-renault
                laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Sunt sechelele marcii Dacia din constientul colectiv...deci o simpla prejudecata. Grupul Dacia-Renault va avea mult timp sa dovedeasca ceva in tara asta, ma refer in general. In afara lucrurile stau altfel: Acolo omul ia masina asa cum este ea, fara partea "sentimentala"
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

majoritatea care posteaza sub filmuletele alea nu au nici buletin , de aici si gandirea.
                    la noi ca la nimenea , ai bentley si stai la bloc.
                    si mai am pe unu la mine aici , are porche carrera si sta tot la bloc.
                    asa si cu taranii aia din postul de mai sus al colegului , hai sa ne luam alceva ,ca logan are tot satul , si n`au chiloti pe ei.

Comment

si sa fiu totusi on topic,acele comentarii sub filmulete cred ca sunt facute de persoane care nu au avut vreodata o masina noua.
                      Last edited by SoNyKeL; 5 December 2009, 21:38.
                      Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

Mai, astia care comenteaza aiurea pot fi vazuti zi de ziin trafic, la volanul unor tigai ambulante, stand cu mana stanga intinsa la maximum pe volan si cu dreapta sprijinita pe cotiera. Sunt plini de ei si te privesc sfidator peste umarul stang, doar ei au tedeiiii si tu te dai cu un amarat de Logan.

Imi place ca dupa ce le dai mucu' de la un semafor la altul, coboara geamul si intreaba: "Cati cai are?" sau "Cat i-ai dat maxim?" sau "Cat ai bagat in ea, ca fuge grozav..."

Mesterul de azi-noapte cu Vectra C nu stia ce l-a lovit cand l-am depasit pe exterior la Alba Iulia in rond, in timp ce el abia se chinuia sa tina ditai balena pe drum.

Exemple va dau o multime, ca doar lucrez la service de masini de fite. Doar atat zic: Logan este o masina super-fiabila si suficient de comoda pentru un roman cu venituri mici-medii.

Aia care comenteaza la filmulete sunt niste copilandrii carora nici nu li s-a uscat laptele din coltul gurii.
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

dsign tu ai descris numai jumatate din cei ce comenteaza. pun pariu cei din cealalta jumatate nu au nici macar o bicicleta la usa.
                          vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

pe langa cele doua categorii va spun eu ca exista si oameni care apreciaza aceasta masina,oameni care au masini de masini si bani grei,dar au scaun la cap!am fost la serus saptamana trecuta cu un clio de la munca si era un om cu un pathfinder,nu stiu ce avea masina lui,cat stateam pe acolo am intrat in vorba..a avut logan inainte 1.5 dci si vorbea foarte frumos de ea,aprecia foarte mult si motorul de 1.6 16v....eu zic ca nu trebuie luati in seama toti agaricii din tara asta.e o masina care se vinde bine in europa...unde europenii au o gandire inversa decat a celor de aici...acolo nu este snobismul in floare ca aici,sunt prea multe de spus despre acest popor,mai bine ma opresc.ca sfat ,nu mai luati in considerare parerea unor oameni cu adevarat idioti.

Comment

Am sters peste 20 de posturi am dat multe warnuri , cred si un ban.
                              Am editat 90% din posturi.
                              Abtineti-va si nu o da-ti in discutii sh vs nou , benzina vs disel , marca x vs marca y.

Loganu pe langa ce este un model dacia a devenit un fenomen. Multi il blameaza din rautate , din prostie , din necunostiinta , din placerea de a face misto din diverse motive.
                              Incercati sa descoperiti acele motive . Incercati sa nu va repetati ideile.
                              Tot ce nu corespunde cu cele spuse mai sus va fi sters direct si warn/ban dupa caz. Asta asa , ca altfel nu se poate mentine un bun simt in discutii.

Pe langa ce se intampla pe net se intampla peste tot la facultate tot timpu tdisti sau solenzari supernovisti ataca loganul. La mesele in neam gen craciun , zile de nastere degenereaza in scandaluri pe tema ca loganu e cea mai proasta alegere orice altceva era net superior. Chiar la priveghi si a 2a zi la inmoramntarea lu taicamiu anumite rude tot atacau subiectu si il zgarmau incercand sa ma atace pe mine si pe unchimiu.
                              Asa , ca , cum a zis valeriu astia suntem noi romanii. Sa ajuns sa se uite de bunsimt , condoleante si toate cele doar sa-l necajesti putin pe loganistul de langa tine.
                              Last edited by SoNyKeL; 5 December 2009, 21:45.

sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google