Loganul Pe Internet , Loc De Dat Cu Capul...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Indiferent de comentarile rautacioase ale cunostintelor , colegilor de sevici si ale unor prieteni am optat pentru logan .

Am mcv-ul din 2006 nu am avut nici o problema iar cei care au ras de mine atunci acum se uita cu invidie si spun ( bine ma a ta e noua)
    Sa ii ignoram ca fiecare pasare pe graiul sau piere
    sigpic

Comment

Mie sincer mi-ar fi rusine sa am Ferrari si sa stau la bloc(pe Metalurgiei e unul rosu),asa masina si sa stai la bloc,sa nu o tii frumos in garaj.Cine stie ce rata are la leasing.
      Prea putin ma intereseaza ce zice lumea de Logan.E a mea,sunt foarte multumit,ma duce,ma aduce,nu umblu sub capota,nu ma lasa in drum,nu ma toaca de bani.Mie mi-ar fi rusine sa o iau pe una cu Seria 5,si cand vrea fata la tine acasa,incepi:stii,mai bine stam in masina,ca e mai frumos ca la mine acasa.
      sigpic

Comment

Am un prieten, a avut 3 masini de firma, foarte mandru de fiecare, ford, volkswagen si fiat... sa vezi ce bine merge, n-am schimbat la ea nimik (inafara de pompa de apa, pompa de benzina, 2 supape, 3 alternatoare etc...) e bestiala. Imi spunea de fiecare la fel. Dupa care si-a luat o Dacie break 1410 defecta, ceva pompa distrusa, nu mergea defel, eu i-am dus-o pe cablu in curte... Nici acum nu-i merge. Dar sa vezi ce buna e... sa vezi ce tabla si vopsea are, daca o repara rupe pamantul, inca e sigilat motorul, nu s-o stricat nimik la ea pana acum, ce mai... o bijuterie. Eu intre timp mi-am luat Logan. Pfuai ce prost esti, cum ti-ai luat ma Logan, ce-a mai naspa masina, fratemi-o are Logan, asa de naspa merge... pfuai si tabla, pfuai si motorul, pfuai da prost esti... Si cand l-am intrebat de Dacia lui Break ce zice... aia e masina, aia are tabla, aia are motor sigilat, pfuai ce bestiala e...
        Stiti cum e domnilor? Raspunsul e simplu: Nu-i a mea si mi ciuda pe tine ca ai masina noua. Si snobismul...
        Toate cele bune
        PS: Inca tot nu-i merge si-au trecut 2 ani, dar tot aia e buna, si loganul e varza...
        Last edited by SoNyKeL; 8 December 2009, 22:34.
        Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

eu am intalnit persoane care au vazut ca am logat si au inceput sa comenteze de rau tigaia mea dar in general loganul doar asa . "de-al dracu".am ramas socat.de ce frate? e dacie,e logan.nu ne place si pace.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Ma nu stiu cum sunt altii, dar ca sa fiu sincer chiar si eu cand mergeam pe strada si vedeam Logan ,gandeam ca ar fi mai bun un SH din nemtia. Aveam sechele de la 1310, si imi aminteam cum stateam plin de vaselina, de benzina si de ulei pe sub ea si nu-i dadeam de cap. Imi aminteam ca ma duceam la mecanic suparat ca s-a stricat una si alta, iar el imi spunea: "ma ce scrie aici?" (imi arata catre emblema Dacia) .
            Intamplarea a facut ca in 2005, la servici, mi s-au inmanat cheile si talonul unui Logan. Chiar si cand aveam cheile in mana tot ma gandeam la faza cu "ma ce scrie aici?". Insa din momentul cand m-am urcat in ea si am plecat spre casa, m-am indragostit de masina asta. Asta a fost si motivul pentru care eu in ziua de azi am Logan si nu un SH de afara, SH-uri care stiam deja prea bine ce le poate pielea.

Un prieten avea acasa Opel Astra GTC si i-au dat de la firma un Logan. Mooah! Sa vezi ce incantat era si ce frumos vorbea de Logan (va reamintesc ca el avea GTC ), cu toate ca el inainte era antilogan clar, ca si mine inainte sa stiu despre ce e vorba.

Si alt prieten care a mers in masina mea un drum de 1300 km. Tipul are acasa Seat Leon FR, tot drumul s-a aratat uimit de Logan, chiar a cerut sa o conduca un pic. La doua saptamani dupa drumul ala omu' ma suna si imi spune ca vrea sa-si ia un logan pe la 4500 - 5000 E. Dar la asta sa zicem ca a contribuit un pic si criza financiara.

Concluzia este ca lumea nu stie defapt despre ce e vorba, iar la prejudecatiile astea cum ca Loganul este o masina proasta contribuie perioada cand toata lumea avea 1300 si 1310 si care stim cu totii cum erau. Dar si snobismul si prostia au un cuvant de spus aici, ma refer la cei care asteapta in statie la tramvai si rad de noi care avem Logan.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Zice lumea ce o vrea !!! sunt mandru de masina mea...Logan Prestige....super multumit...si scarbit de comentariile bisnitarilor....dar dupa modificarile efectuate la Logan....sa schimbat treaba....baaaa, ce bine arata, te-am vazut cum ai trecut pe langa mine, merge laser...imi place ...oricum comentarii v-or fi tot timpul...putin imi pasa
              ....nu mint... scriu doar adevarul
              ...multumesc fain
              sigpic
              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Kenjiro , asa patesc eu acuma , ma opreste lumea la semafor sa ma intrebe una alta, dar in general la motor )
                ma oprit prin vara si un politist sa`mi zica ca arata bine

Comment

Apropo de ce spune Vitriol: cunosc un domn care se da tare cu un Impreza WRX STI. Stiti ce conduce in mod normal? Logan MCV... Se arata tare incantat de cat de economica si robusta e masina, pentru condusul de zi cu zi...

Cand lucram la Mitsubishi, a venit un nene care adusese la revizie un Lancer Evo 9 si a intrebat in gura mare al cui e Loganul albastru de afara, ca vrea sa se dea o tura cu el.
                  Evident l-am plimbat, apoi a condus si el si a vrut sa mi-o cumpere pe loc. "Excelent pentru oras" , spunea el, deranjat de consumul enorm al EVO-ului si de faptul ca e scump de intretinut.

Deci oamenii cu ceva scaun la cap apreciaza tigaia asta la adevarata ei valoare: eact cum spuneau cei de la TopGear, o masina simpla, fara pretentii, care reprezinta esenta automobilului.
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

nu stiu daca sunt off topic , daca da sa ma scuzati.Multa lume nu intelege o chestie. Loganul nou e aprox 10.000 epuri (sa zic un prestige ). si muuuulta lume, foarte multa, in general cocalari, gandesc asa: de 10.000 epuri iti iei nu stiu ce passat, "full fara pele" sau chiar cu "pele". bun, dar passatul ala cat costa nou? cati km are loganul de 10.000 euro si cati zeci, chiar sute are passatul ala? cat costa intretinerea in general la passat si cat la logan?
                    E exact cum zice si vitriol: multi au ramas cu sechele de la vechea dacie. Eu stiu ce inseamna sa ramai fara frana sau alte prostii. Ei, la logan totusi e alta chestie. Intr-adevar, Dacia s-a trezit tarziu, si asta cu ajutorul lui Renault sa modifice total imaginea masinii si mecanica si alte chestii. Ma omoara tata cu mersul pana in 3000 rpm, ca la inceput asa mergeam si eu, deh, se strica, acu o duc in 5500 rpm des. Nu mai e aceeasi dacie. Poate nu rezista cat rezista dacia veche , ma refer in timp, dar ca si km si-a declarat fiabilitate, avand in vedere atatea loganuri cu peste 200.000 km si 300.000 km si poate chiar mai mult.
                    In concluzie , sunt multumit de ea si m-am saturat sa bag in seama toti cocalarii care vorbesc urat de logan. Cand o sa se trezeasca cu ele in drum, o sa le fac din mana )

ps: acu am o vorba, chiar daca nu am nimic cu peugeot: vrei `pejo`? cauta-le-n service
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by dsign View Post
                      Apropo de ce spune Vitriol: cunosc un domn care se da tare cu un Impreza WRX STI. Stiti ce conduce in mod normal? Logan MCV... Se arata tare incantat de cat de economica si robusta e masina, pentru condusul de zi cu zi...

Cand lucram la Mitsubishi, a venit un nene care adusese la revizie un Lancer Evo 9 si a intrebat in gura mare al cui e Loganul albastru de afara, ca vrea sa se dea o tura cu el.
                      Evident l-am plimbat, apoi a condus si el si a vrut sa mi-o cumpere pe loc. "Excelent pentru oras" , spunea el, deranjat de consumul enorm al EVO-ului si de faptul ca e scump de intretinut.

Deci oamenii cu ceva scaun la cap apreciaza tigaia asta la adevarata ei valoare: eact cum spuneau cei de la TopGear, o masina simpla, fara pretentii, care reprezinta esenta automobilului.

Exact! La asta m-am gandit si eu cand am luat un Logan.
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google