Ce cadou ati vrea sa primiti de Mos Craciun?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Marius
    Nu exista la Bavaria asa ceva.
    La ala din Baneasa? Eu stiam ca la inaugurare a fost unul, dar avea doar proiectia si umblai cu volanul si schimbatorul de viteze dar nu se misca masina, cum face asta din film.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

de craciun vreau eu multe dar vise realizabile sunt putine:
      alarma pe masina
      un sistem de sunet in casa si cam atat multa sanatate si bani de benzina

sigpic

Comment

Motorina pentru vre-o 3000km... Cam atat am de facut de sarbatori . Asta vreau de Craciun.

Comment

spike dar unde pleci ?

sigpic

Comment

Bucuresti-Braila-Bucuresti-Braila-Cluj-Felix-Cluj-Braila-Bucuresti. Am scris bine de doua ori "Bucuresti-Braila" la inceput. Nu stiu cati km sun, dar cred ca sunt mai mult de 2000.

Comment

Originally posted by giurisici fabian
              ce vreau eu de la Mos????????

asa ceva ...................
              Fabiene daca vine mosu la tine, ma chemi sa te ajut, sa desfaci cadourile ? Eu fac cafele, pregatesc spritu, ca sunt mai batran.
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

prea multe nu stiu daca le poate aduce toate .sp!ke drum bun si fara evenimente neplacute doar placute
                sigpic

Comment

Originally posted by vitriol
                  noua e 29 000 E cu optiuni pe ea (fara nici nu discut)
                  iar din germanica o gasesti pe la vreo 20 000 E cu optiuni si in jur de 50 000 km.
                  Daca stau sa ma gandesc e realizabil visu asta. Un credit frumos si dupa aia nu mai mananc, nu ma mai imbrac nu mai scot femeia in oras, dar am GTI.
                  e super GTI-ul ala si chiar se merita sa ai o masina de genu ala in garaj chiar si pe langa un logan,sa fie masina de weekend

Comment

Originally posted by ice
                    prea multe nu stiu daca le poate aduce toate .sp!ke drum bun si fara evenimente neplacute doar placute
                    Thanks man! Sper sa fie vreme buna!

Comment

am mai spus parca si la threadu cu mos nicolae.
                      vreau 20cm in plus la cablurile de alimentare la sursa :d. cer prea mult?
                      am dat un mail la office@enermax.it si foarte draguti, mi-au cerut adresa ca sa-mi livreze cele 2 prelungitoare de care am nevoie. SWEEEET! se pare ca totusi vine mos craciun si la mine si sint multumit cu atit.
                      de la mos gerila vreau un golan nou de 85 cai + chipuire si tot rosu
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

cristi nui cam mult un dci de 85cp nou nout? nu cred ca are mos gerila atatia bani sa til cumpere )

Comment

eu as vrea ca acea preabrobare pentru credit sa devina mai repde aprobare si sa imi dea banii, in rest...sanatate...

Comment

io sincer as vrea sa ma impac cu cineva drag, o casa si-un subaru legacy... mm-as multumi si cu prima, iar daca nu se poate si nu se poate, atunci nr 2 si nr 3...
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

cu soacraaaaaaaa...

sigpic

Comment

pe socra-ta sa ti-o "impaci" tu )...cu nevasta, mah....
                                Last edited by crististreulea; 21 March 2008, 10:18.
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google