Solutii Pentru Televiziunea HD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aia nu vad bine, de asta le trebuie HD. Numai ca nu stiu batranii ca OTV nu e si pe HD.

Comment

Solutia in opinia mea este un monitor LCD de 22"-24" pe la 1000 ron cu Tuner DVB-T/C si intrare DVI/HDMI pentru calculator. M-am uitat pe la oferte si televizoarele actuale care sunt pana in maxim 1200 ron , ba nu au tuner digital, ba nu au rezolutie HD .
      sigpic

Comment

nu iti trebuie asa mult tunerul digital. canalele digitale pot fi oricand codate si tv-ul tau sa nu le mai vada, mai ales cele premium , HD, HBO, etc. de ce pe alea nu le aveti voi astia cu dvb-c obisnuit......humax-ul meu stie usb si se pare ca ar sti sa inregistreze, dar sincer nu am aprofundat. dar ghidul TV este the best.... TV-ul meu nu are tuner digital incorporat si nici nu am prea simtit nevoia. pe SD nu era cine stie ce diferenta intre analog si ceea ce da rds pe decodorul lor. pe asta HD, cu hdmi, parca se vede ceva mai clar. deci tv cu decodor incorporat, inutil. si daca vrei hbo automat iti da decodor, chiar si din-ala SD DVB-c pentru ca se vede doar cu card, din cate stiu.

Comment

Eu va recomand sa vedeti niste transmisii HD in 1080i (nu stiu daca se da asa ceva pe la noi, oficial) si p-orma putem discuta intradevar de HD. Am mai vazut eu meciuri "HD" la noi si citeai macroblocurile pe ecran...
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

protv se lauda cu 1080i. macroblocurile sunt din cauza latimii de banda prea mica datorata retelei subdimensionate.

Comment

Bine zis "se lauda"

Comment

fata de un film 720p eu nu vad deosebiri, dar tv0ul meu de 82 cm este doar hd ready si poate de asta. ma impac cu gandul ca oricum la diagonala asta 1080i nu se vede mai spectaculos. pe o diagonala de peste 107cm e o alta poveste.

Comment

Pe Full HD se vad diferentele si comparativ cu transmisii din alte tari, prin satelit.

Comment

Originally posted by razvanamza View Post
                    si daca vrei hbo automat iti da decodor, chiar si din-ala SD DVB-c pentru ca se vede doar cu card, din cate stiu.
                    Eu vedem hbo fara nici un decodor... acum au mai avansat treburile astfel incat daca nu platesti nu mai trebuie sa iti taie cablul cu clestele... un simplu click rezolva problema... exact asa e si cu hbo (cred). Din serverul lor selecteaza grila de programe pentru un anumit client...
                    sigpic

Comment

exact de fapt computeru' verifica automat si comunica la serverul de distributie

Comment

numai nu va luati in cardasie cu astia de la erdeesh, cu decodoarele lor cu tot. tv-ul meu vede si hd (apropo, pe ecran scrie la toate programele hd ca ar avea 1080p) si vedea si alea hd transmise de erdeesh. doar ca nu vedea discovery science, desi tanti alea de la ghiseu mi-au spus ca e la liber. tot isistand eu cu descopery ala pe la erdeesh, mi-au sugerat sa-mi iau decodor digital si-o sa vad discovery...bun. imi iau decodorul, il instalez, teapa. de-abia dupa 1 noiembrie, iar cum eram pe la incep lui octombrie, serviciul n-a fost activat. cacatul nr1. vine 1 noiembrie, bag cablul in decodor, eroare de cartela. nepotrivire cu decodorul. ***** no2. sun la erdeesh, imi rezolva problema, dupa 20 de minute, eroare, fail din nou, nepotrivire cartela. ***** no3. sun din nou, se rezolva, dar dispar programele hd. caca no4. discut cu aia, dom'le aveti nevoie de decodor hd. no shit! kaka no5. why? t-u meu vede bine hd-urile, ce fac acum, schimb cablul ca pe sosete, cand pe digisport, cand pe descopery? soc! dom'le, tv-ul tau n-are cum sa vada programe hd. wtf? cum asa, nu transmiteti hd? ba da, dar numa cu decodor. bah sunteti cretini, tv-u vede hd. nu, ca n-are cum. de unde stiti? pai, va trebe tv hh. si stii tu ca n-am, ai? trece faza, scriu mail la erdeesh. aia ca n-am cum sa vad hd. bah, vreti sa vin cu tv la voi la ghiseu sa va arat? faceti cumva sa vad descopery si sa nici nu-mi fac punct de comutatie in camera, intrerupatoare, switch-uri, cabluri, ca sa trec de pe decodorul vostru de kaka pe tv hd...pai, sa va luati decodor hd. d ece? ca sa vad ceva ce vad fara decodor? bah, sunteti cretini? dom'le, numa asa vedeti hd. asa-s decodoarele noastre...ok, aveti echipament de tot rahatu, dati-mi decodor, sa vad si hd si discavari...da, dar numai daca platiti abonamentul pe toata luna in avans...CRISTOASEEEEE! cat de idioti puteti sa fiti cu erdeeshu vostru de 2 bani? in 4 ani de upc n-am avut o singura problema. deci chiar merita aia 20ron/luna in plus numai sa scapi de retarzii de la erdeesh...asa ca sfatul meu, treceti pe upc, decodor care vede si digital si hd, are hard disk, o singura telecomanda, nu 158237495 de telecomenzi ca la erdish, dar va costa 15-20ron in plus. dar merita.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Rezolutie de 1080p vezi numai pe Blue-Ray. Intr-o transmisie, in cel mai bun caz ai 1080i

Comment

tv-ul meu are tunner dvb-t dar e mpeg 2... deci pot sa ma ...uit.... pe el Asculti dar nu vezi HD
                            fara decodor e 0 barat... ma refer aici doar la posturile HD, alea 7-8 cate or fi.
                            ultima fitza e Acasa HD
                            sigpic

Comment

...in afara de posturile sport, unele de filme si cele de documentare, celelalte nici nu merita HD

Comment

pai da, documentarele si sportul. a, merge si tvr hd, uneori, au emisiuni faine noaptea. in rest, acasa hd e un fel de gutza rock star sau cum ar veni...
                                si da, dmnu' wader, e 1080i. tv-u stie si 1080p, ca m-ai facut sa mai butonez o data gandindu-ma ca-s prost (dar nu-s), dar transmisiile tv sunt 1080i si tv-u stie 1080p, dar degeaba. oricum, sa ma pish pe erdeesh...pe mine asta ma roade, ca imi trebuie decodor pt ca de fapt nu-mi trebuie...voodoo-i....
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google