Solutii Pentru Televiziunea HD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Posturile de sport merita atat timp cat transmisiunea nu se face din Romania... Cam pionatul mondial din Africa de Sud s-a vazut impecabil... si mai sunt cateva... tot ce se transmite din Romania se alege praful.
    Uitasem UTv HD. Merita pe deplin intrucat sunetul este dolby digital. Receiverul are iesire optica si l-am legat cu home theatre-ul. Se aude super... mult peste celelalte posturi de muzica.
    Si mie mi-au placut emisiunile TVR HD pana mi-am dat seama ca de fapt se cam repeta... e un documentar despre ruine ( nu stiu cum mama masii se numeste ) pe care l-am vazut de cel putin 10 ori...
    Cat despre idiotii de la firma sus mentionata... cand mi-am luat receiverul mi-au zis ca nu merge fara cartela... trebuie neaparat abonament nush de care, in fine. Am ajuns acasa si am uitat caartele in masina. L-am instalat si am dat search... surpriza... majoritatea mergeau fara cartela respectiva... cred ca sunt maxim 10 posturi care nu merg fara cartela lu` peste.
    sigpic

Comment

Originally posted by Seba View Post
      pai da, documentarele si sportul. a, merge si tvr hd, uneori, au emisiuni faine noaptea. in rest, acasa hd e un fel de gutza rock star sau cum ar veni...
      si da, dmnu' wader, e 1080i. tv-u stie si 1080p, ca m-ai facut sa mai butonez o data gandindu-ma ca-s prost (dar nu-s), dar transmisiile tv sunt 1080i si tv-u stie 1080p, dar degeaba. oricum, sa ma pish pe erdeesh...pe mine asta ma roade, ca imi trebuie decodor pt ca de fapt nu-mi trebuie...voodoo-i....
      De fapt panarama aia de decodor e pentru a vedea unele canale (HBO Comedy, Cinemax, Private si Playboy si cam atat). Si eu am sunat de 5 ori la ei pentru activarea/reactivarea cartelei pana s-a rezolvat.
      Tin de firma asta pentru ca unele meciuri se vad doar pe Digi Sport si Digi Sport Plus. Si de la anul, incusiv F1 e doar tot pe Digi Sport. Sper ca peste 2 ani sa nu imi achizionez pentru meciuri si F1 platforma Dolce, si tot asa, de la an la an, ca fac greva si ma uit numai pe Acasa HD.
      Last edited by mr.K; 28 November 2010, 17:15.

Comment

Incearca sa vezi cu ''panarama'' (oricum e panarama) de decodor digi un film sau orice alt program cu sau fara.
        Semnalul e mult mai bun ca risivaru ala.
        Am tot facut probe.

Comment

Am facut si eu probe. Dupa o sticla de vin mi se parea ca se vede la fel de bine si "cu" si "fara".
          Semnalul era foarte bun si inainte de a lua decodorul, reteaua blocului e modernizata, dar asa, ca orice om, sunt subiectiv si spun ca e un plus la imagine cu decodorul, la programele care nu-s transmise HD si 2 de + la cele in HD.

Comment

categoric se vede mai bine pe receiver decat ce prinde tv-ul in mod normal. iar ale HD, sunt destul de bune asa cum sunt.

Comment

ce dracu se vede mai bine cu decodorul decat fara? ca la mien nu-i nici o diferenta, doar ca vad discovery science. in rest, la claritatea imaginii, tv-ul vede la fel cu sau fara decodor. adica eu nu mi-am dat seama ca madam opride decodorul si se uita la tv in timp ce io ma miram de ce nu merge telecomanda decodorului
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by razvanamza View Post
                categoric se vede mai bine pe receiver decat ce prinde tv-ul in mod normal. iar ale HD, sunt destul de bune asa cum sunt.
                Bre, daca n-ai televizor cu Full HD, nu sesizezi diferentele. Eu v-am mai zis: Daca aveti ocazia sa vedeti niste canale intradevar HD de la mama lui si cu decodor bun, o sa aruncati Humax-ul pacii, la gunoi...iar daca mai vezi si vre-un film 1080p pe un Blu-Ray (Acolo este adevaratul HD), deja arunci totul la gunoi si vrei scule )))
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

man, formula1 transmisa pe tvrhd face toti banii, chiar si cu comentariile idioate ale lui miki alexandrescu...bine ca asta nu comenteza pa eurosport sau mai rau, sa fi cantat dracului, ca-l auzeam pe utv 5.1 si-atunci mi se scula parul ca pe arici
                  ideea e ca daca ai tv full hd, humaxu' pacii e degeaba. ma rog, e bun numai sa vezi descopery science
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

dupa cum spunea cineva mai sus... se vede clar diferenta ( cel putin la mine) daca am decodorul sau nu. Intamplator aveam un tv hd ready 107 care s-a ars. La garantie nu mai aveau modelul pe stoc si m-au intrebat daca achit diferenta pentru unul Full HD. Am platit diferenta si pot spune ca pana in momentul de fata, in afara efectului de placebo nu vad nici un avantaj. Fara decodor se vedeu la fel de prost programale indiferent ca era HD ready sau full hd, cu decodor se vad mult mai bine... si cand spun mult mai bine... diferenta e de la cer la pamant... poate unde stau eu e semnalul mai slab, sau poate cine stie... acum se vad ''oglinda'' toate... daca scot decodorul se vad in patratele mai toate programele.
                    Din pacate nu am avut ocazia sa vad un film 1080p pentru ca nu am mijloacele necesare... am un dvd care nu poate saracu chiar atat de mult.
                    sigpic

Comment

Decodoarele au rolul de a transforma semnalul analogic in semnal digital!
                      Am avut decodor de la Upc si se vedea diferenta dintre programele cu decodor si fara decodor.
                      Acum am de la Rds-Rcs si la fel,,programele pe analogic se vad mai prost decat cele pe decodor.
                      Chiar si la televizoarele vechi pe tub(nu lcd-uri si plasme) se vede diferenta dintre claritatea semnalului analogic si digital...la astea de generatie mai noua degeaba ai full-hd si plasme nu stiu de care daca ai antena pe bloc si vezi bulgarii..dar ai full hd!

Comment

Decodoarele au rolul de a DECODA semnalul criptat Un semnal HD nu este analogic.
                        Cei care stiu ce-i ala Nagravision, inteleg mai usor.

Comment

mai mult, atat upc cat si rds emit si analogic (pt tv vechi) si digital la liber si digital codat. pt astea ultimele ai nevoie de decodor, altfel, un tv cu tuner digital (fara decodor), vede programele digitale la liber. adica mtv, descopery, national geografic, posturile romanesti, eurosport, marea majoritate a celor analogice si ceva in plus.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                            Decodoarele au rolul de a DECODA semnalul criptat

Da ..am uitat,,are si rolul asta!
                            Acum ultima fita este DVR-ul...decodoarele clasice deja sunt istorie!

Apropo..am un vecin care este maniac cu aparatele astea si cunoaste toate modelele de decodoare si Dvr-uri.
                            Am incercat la el acu 2 zile ((este cablat la Upc)) un decodor ramas in urma unui contract de la Upc ca sa vad daca merge.
                            Bineinteles ca nu a mers si tot el mi-a zis ca nici un aparat ramas sau cumparat din comert nu mai merge...adica nu mai merge furtul de cablu la operatori de cablu!

Acum mai nou operatorii trasmit prin cablu un semnal ((gen IP ca la calculator)) la incheierea fiecarui contract in parte si cand un lucrator iti vine acasa cu aparatul iti da o cartela si un "IP" din centrala lor care corespunde cu seria aparatului!

Deci solutii GRATIS pt televiziunea HD nu mai exista! AAa iar pt treaba asta ei isi modifica periodic frecventele iar tu ca abonat trebuie sa dai de fiecare data ,,rescanare a posturilor!

Comment

Solutii gratis pentru televiziunea HD exista...trebuie sa bagi niste bani in scule si apoi te conectezi la satelit. Sunt metode de hacking despre care nu voi intra in detalii.

Comment

daca bagi bani in scule, unde e treaba aia moca? in softul de decodare de pe torenti?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google