Logan 1.5 dci remapat 105 cp vs Prestige 1.6 16v:

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@Sambo: Am si motocicleta si ma plimb zi de zi cu ea, dar cum sa iti zic eu tie... imi place foarte mult sa conduc si masina.
    @Andrei: Nu nu este masina mea, a mea e albastru egee.
    Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Comment

Pai cum sa fie albastru egee si sa fie de 85 CP?
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

12 ani...

Scuze Alex! Eu am incercat sa te tratez ca pe o persoana matura. Am vazut pusti de 12 ani cu o putere de intelegere mult peste varsta biologica. Insa, se pare ca nu e cazul tau. Ce relevanta are ca ai Logan, seria 7, sau Ninja...Daca simti la 12 ani nevoia sa rupi asfaltul, inseamna ca ori esti iresponsabil, ori ai aptitudini de pilot. In ambele cazuri trebuie sa mergi pe circuit acolo unde riscul de a accidenta pe cineva e mic. Eu chiar nu ma astept sa intelegi ce-ti spun... Insa m-as bucura ca unul dintre parintii tai sa poata sa vada ce spui si ce ti se spune, pana nu sfarsesti intr-un sicriu sau pana nu sunt nevoiti sa plateasca despagubiri rudelor unuia pe care l-ai omorat din dorinta ta de distractie. Si inca ceva: nu esti singurul care a condus de la o varsta frageda.

Comment

Sincer sa fiu nu cred ca un 1.5 dci remapat la 105CP are putere sa faca un benzinar 16v,dar un 1.6 8v il face.

Comment

@supercar: De ce nu? Eu zic ca in 400 de metrii il face, pentru ca diselu are si cuplu mai mare si isi ia repede viteza.

Comment

16v-ul scoate 0-100km/h in 10 sec si nu stiu daca dupa remapare dci-ul de 85cp sa ajunga la performanta aia adica sa castige 3 secunde printr-o crestere de 20CP.
              Benzinarul 1.6 8v(90CP) scoate 0-100km/h in 11.5 sec conform site-ul dacia.ro si vreau sa zic ca si eu am 90CP dupa remapare acum la dci-ul si nu cred ca scot 0-100 in 11.5 e ceva de genu 12.5 sec la mine desi am aceeasi CP ca si ala.
              Asa si cu tine acum desi la aceeasi 105CP performantele 0-100km/h sunt diferite,adica putin mai mici in cazul dci,probabil dupa remapare sa castigi un 2 secunde adica sa scoti 0-100 in 11 sec,cam asa zic eu si oricum de depasit nu o sa poti cel mult vei fi la egalitate cu un 1.6 16v
              Last edited by SUPERCAR; 16 December 2007, 15:47.

Comment

Multumesc Supercar de lamurire.

Comment

Si pana la urma ce cum sta treaba cu masina albastru egee cu motor dCi de 85 CP? Ca tare as vrea si eu sa vad niste poze cu el...

Comment

Nu stiu Andrei. Cand am fost sa dam comanda de logan ne-a intrebat ce culoare vrem.Eu am intrebat daca are albastru egee si a zis ca are. Cand fac rost de un aparat digital fac si poze.

PS: Dar ce legatura are culoarea asta cu motorizarea asta?

Comment

@supercar ,tine cont ca nu este vorba doar de 0-100 la ora,pe 400 m faci pana la 18-19 s ,deci masina tre sa traga si mai sus...de 100,inca 8-9 secunde...
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ma scuzati ca intervin...dar se mai fabrica aceasta culoare? egee ma refer

Comment

@RSX: cand m-a intrbat dealerul din constanta ce culoare vreau, am zis albastru egee si a zis ca are.

Comment

Nu se mai fabrica culoarea asta, si oricum pe Prestige 1,5 DCI si pe Kiss FM 1,5 DCI nu s-a pus, ca puteam zice ca a ramas pe stoc. Chiar sunt curios, daca poti pune o poza din fata, una in spate si una de la motor.

Comment

@andrei: dar nu am nici prestige nici kiss fm, am laureate 1.5 dci

Comment

Pai nu ziceai ca are 85 CP?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google