Logan 1.5 dci remapat 105 cp vs Prestige 1.6 16v:

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dragilor, lasati copilul sa viseze! fi-miu are 13 ani si e la fel de entuziast ca si el, va rog sa nu-l mai criticati ca oricum nu intelege 100% ce se discuta pe-aici, el incearca sa se descopere pe el insusi, nu pe noi si nici ce mare scofala e un logan remapat! Nu mai fiti atat de rai si de critici la adresa lui! mai bine l-am povatui si sa incercam sa-l educam, decat sa-l criticam! Ganditi-va ca si voi poate aveti sau ve-ti avea copii si sunteti sau ve-ti fi foarte incantati de cunostintele lor dintr-un domeniu anume. Personal, eu il apreciez! Chiar ma bucur ca un copil e curios si bataios in a obtine informatii!

@CT24ALX - Imi permit sa-ti dau un sfat: Inainte de a posta ceva pe un forum public discuta inainte cu tatal tau ceea ce vrei sa postezi! Si un al doilea sfat: "respecta si vei fi respectat!", iti promit asta!...

Comment

Originally posted by CT-24-ALX
      pai toti ma critica... ce rost mai are sa stau eu aici daca voi va bateti joc de mine.
      si nu suporti critica? ai personalitate? asa am facut si eu o vreme...o sa vezi ca nu-i o atitudine buna... si nu, nimeni nu-si bate joc de tine, doar se incearca aducerea ta "pe brazda"... in fond, toti ne-am luat-o cateodata, asa e viata, nu poti sa fie tot timpul cum vrei tu si cei care nu sunt de acord cu tine, nu-ti sunt dusmani...da?
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

alx nu ne batem joc de tine si nu te criticam frate dar fara suparare dar cum crezi ca suna
        ca si in topicul ala cu frana de mana , eu cand parchez masina , o parchez pe unde apuc si nu stiu sa trag sau nu frana de mana... acum sa fim seriosi tatal tau se ocupa de parcari si 2la mana iao si tu logic ai12 ani crezi sincer ca peste 6ani vei mai avea tot loganu asta???

sigpic

Comment

Sp!ke, multumesc.Din toata povestea asta tu m-ai inteles cel mai bine.
          Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Comment

sonikele nu, normal ca nu o sa am loganu asta, dar acum invat sa conduc cat de cat pe el.

Comment

sincer alx eu zic sa le lasi sa vina toate de la sine nu are rost sa te omori de acuma cu invatatu si toate alea , eu pana la 18ani nu prea mam urcat la volan si ma consider un sofer cat de cat OK...

sigpic

Comment

eu la 12 ani nici nu stiam ce ii ala motor pe injectie,sau remapare...etc.
                nici nu ma prea pasiona...
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Asta nu inseamna ca trebuie sa le interzicem copiilor sa invete...

Comment

da sa invete cu o carte in mana sau pe un circuit nu pe camp, ca daca vede ca merge pe camp il trazneste vreodata ideea sa ia cheile lu tata ca el oricum e as la condus si se trezeste in vrun pom la o liniuta, doar nu ia masina ca sa se deplaseze de la A la B...doh

Comment

oricum eu va spun de pe acum si stiu si cazuri sunt uni care isi iau carnet doar ca sa : sa se sparga in figuri , sa se dea la liniute la nebuni muzica pe masina , eu cand miam luat permisu nici nu speram sa dau eu vreodata vreun burnout sau vreun derapaj scopu meu era sa scap de imputiciunea aia de RATC cu hotii de buzunare si de frigu indurat in statii , si sa pot sai ajut pe ai mei la firma

sigpic

Comment

Originally posted by RSX
                        da sa invete cu o carte in mana sau pe un circuit nu pe camp, ca daca vede ca merge pe camp il trazneste vreodata ideea sa ia cheile lu tata ca el oricum e as la condus si se trezeste in vrun pom la o liniuta, doar nu ia masina ca sa se deplaseze de la A la B...doh
                        Aici trebuie sa intervina educatia parintilor. E datoria lor.

Hai sa terminam, ca ne-am umplut de offtopic... Daca vreti sa mai discutam pe tema asta, deschideti un topic nou... pls

Comment

Originally posted by CT-24-ALX
                          Ce nu intelegi? Zimi mie si iti spun.
                          Nu inteleg cum de ti-au dat una albastru egee, dar am stat si m-am gandit, mai mult ca sigur e refuzata de la export.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

@andrei:O fi refuzata dar e noua... masina avea 7 km cand am luat`o miroasea a nou motoru era nou.. si oricum daca era exportata masina merge bine.
                            @RSX: nu o sa fac asta niciodata sa iau cheile lu tata. Doar in prezenta lui conduc si cand ma lasa el.

De condus eu zic ca la varsta mea conduc destul de bine, cand ma mai plimb pe stra pe la mine la 00:30 seara schimb ca la curse la 3500 rpm si cate odata pana ii taie alimentarea. Asa mai desfund si eu injectoarele pentru ca tata nu le are cu schimbatu la blana... el schimba la 2500- 3000 rpm )

Comment

ce mash rade sa te ia garda ca ciuciu carnet ))) vezi daia nui bine sa te gresesti doamne fereste intra un idiot in tine inevitabil ajungi la politie si acolo ai imbulinat-o...

sigpic

Comment

[cenzurat] de intrat nu o sa intre ca la intersectii sunt atent... mai jos de intersectii ii dau
                                Last edited by Cristi_Xp; 18 December 2007, 00:11.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google