e bun pentru cei la care internetul pe cablu nu a ajuns inca (cei de prin marginea orasului, din cartierele noi de case/vile) si bineinteles unde exista acoperirea de semnal. Sunt 2 tipuri de modemuri sau stickuri cum vreti sa-l denumiti. Cel alb care duce pana la 3,6mbps si cel negru de 7,2mb care e negru. Sper ca la culori sa nu ma fi inselat, oricum asta e mai putin important. Dar deocamdata oricare va alegeti la infracstructura rds-ului actuala (numa' chinezarii') nu se va simti vreo diferenta pentru ca nu veti prinde viteza maxima pe care o poate duce modemul. Poate mai tarziu.
DigiNet Mobil
Collapse
X
-
giu modemuri de 7,2 nu se mai dau s-au dat doar la inceput daca ar avea toti de 7,2 ar incarca reteaua. chinezarii chinezarii dar stai tu calm ca fac fata sunt cu mult peste altii , ce crezi ca orange , voda au infrastructura nemteasca , sau ce .
si reteaua duce 7.2 daca ai echipament adecvat(adica tu ca si utilizator)
sigpic
Comment
-
Sa duca 7.2 mb cum zici tu, dar ma indoiesc
adevarul ca asa oferta la net mobil nu exista mai buna in romanica.
Pentru 10 lei in plus la abonament se merita. Plus de asta mi-a marit banda la internetul fix tot in banii astia. Si merge chiar foarte bine in oras. In alte zone n-am incercat inca
Comment
-
Pai si daca pleci cu el undeva la tara si stai mai mult timp sau cum pleaca si Cristi la Valcea....de ce sa nu il iei dupa tine??? Il cari in carca??
Si daca nu incape in geanta la laptop ,atunci incape in alta geanta mai mare....iar cu viteza astia mi-au zis la telefon(operatorii digi) ca atinge si viteze de pana la 7 mb....dar numai unde ai tehnologie 3G cu viteze superioare de transmisie a datelor.
Iar tot de la ei am si telefonul mobil impreuna cu fixmobilul si ai convorbiri moca in retea...
Deci eu am luat netul de 30 de mb impreuna cu televiziunea prin cablu si mi-au dat MOCA telefoanele.Daca nu vroiam sa le iau nu le luam ,,,dar daca sunt Moca plus ca mai ai si abonament ZERO la ele,plus convorbiri nelimitate in reteaua lor...CE mai vrei???
In total platesc 51 de lei abonamentele...Last edited by SoNyKeL; 10 December 2009, 18:29. Reason: nu mai scrie cu CAPS se considera ca tipi si iti iei warn
Comment
-
da poti , nu zic ca nu poti dar e aiurea sa pleci cu fixu dupa tine.
ca fapt divers rds merge doar in 3g. sa inteleg ca tu ai asa
cablu tv
net prin fibra , cablu
fixomobil
si digi mobil
mare tie gradina...
si ce faci si cu net prin cablu si prin 3g? si te rog incearca sa nu fi acid nervos...
orice echipament/sim dat in custodie va obliga contractual la anumite lucruri , daca le pierdeti/stricati/distrugeti rdsu va pune sa platiti niste taxe. de exemplu un sim e 5euro... oare un fixo mibil cate sute de euro o fi???Last edited by SoNyKeL; 10 December 2009, 18:30.
sigpic
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postnu cred ca ti-sa dat gratis. trebuie sa te duci sa-l ceri si da abonamentul este gratis. oricum o sa inceapa ca si cu mobilele dupa 3luni de nefolosire va pune sale predati si iar vezi tambalau si cozi in casierii...
loganule noi aici vorbim de net mobil nu de net pe mobil rdsul ofera acum net mobil adica un stick 3g care il bagi in laptop/pc pe usb si ai net la viteze de pana la 7,2Mbs
si da rds ofera si net pe mobil dar aia e altceva... e vorba de un sim care stie si date si voce si il poti folosi in telefon ptr voce sau date pe telefon sau prin intermediul conexiuni usb/bluethoot sa dai net la pc/laptop.
PS: Sunt multe zone fara semnal 3GIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Nu este nimeni nervos aici....dar deocamdata nu am si activat netul prin telefonul fixmobil.
Cand oi lua si eu un laptop si o sa plec undeva la tara sau in concediu,etc...o sa il activez.
Daca mai stiti reclama aia de la Zapp,cu ala care luase telefonul dupa el pe teren....asa o sa fac si eu cand o sa am laptop....Ca doar nu o sa ies cu telefonul la Mall sau prin parcuri,etc...doar asa cand plec la tara,concediu,etc...
Comment
-
da dark sunt multe zone , in bucuresti nu stiu dar in ct eu zic ca e decent , am 3g si in eforie si in statiuni etc deci eu unu ma declar multumit. oricum la cat de imens e bucurestiul e intro continua extindere. oricum in zone in care cu voda downloadam cu 30de k acum cu rdsu iau cu 1mb...
ivane tu cred ca ne iei la misto... cum sa te duci cu fixu pe tren. dece nu iti iei modem usb si tot insisti sa car fixu dupa tine???
sigpic
Comment
-
eu stau in Bucuresti si am modem d-ala alb de la vodafone de 1 an jumate cel putin. Cand a aparut m-am dus sa imi iau si eu... ca deh... fitza nu alta. Intr-un an jumate l-am folosit o singura data cand am plecat in germania si pe drum pana la granita am cautat masini. In rest platesc lunar 40 de roni si il foloseste vara-mea, care este in provincie si nu are posibilitatea de a se conecta la o retea. Cand l-am luat sa il testez am ramas impresionat... merge foarte bine in Bucuresti, sau mai bine zis acolo unde este semnal 3G. In rest merge jalnic... dar pentru mess... mail... etc este suficient. Parca dupa 1 an jumate de platit in fiecare luna imi pare rau ca l-am luat... nu l-am folosit decat o data si cred ca nici nu o sa il mai folosesc, desi am laptop. Merge cu viteza maximi pana atingi pragul de 2Gb. Dupa aia scade drastic...sigpic
Comment
-
Daca tu crezi ca te iau la misto,te inseli...ce are daca iau telefonul dupa mine si ma duc la tara unde nu am internet....e chiar asa de greu de inteles,si poate nu vreau modem daca am modem in telefon!
Apoi daca eu plec de sarbatori la tara si stau 1 samtamana,poate mai raspund si la telefonul ala cand ma suna cineva.
Iar fixmobilul il car cu masina ,nu cu trenul...Fara suparare dar fiecare cara ce vrea cu el,dupa el,etc....Si repet nimeni nu face misto aici...
Comment
-
dark si sinx aici vorbim doar de rds haideti sa ramanem on topic.
va reamintesc cristi intreba cum se comporta reteaua rds adica netul mobil de la rds.
ok ivan marian , am inteles punctul tau de vedere.
oricum ideea e cine a testat DigiNet Mobil...Last edited by SoNyKeL; 10 December 2009, 19:00.
sigpic
Comment
-
ca sa va faceti o idee de speedtest
prima poza e viteza pe cablu rds si a doua pe stikul lu' pestele rds
Comment
-
am schimbat serverul de test si uite alte rezultate, prima poza pentru netul de pe cablu si a doua poza pentru mobil. Am prins 1 mega
Comment
Comment