DigiNet Mobil

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by SoNyKeL View Post
    ivan ala e asa zisul fixo mobil si e destinat in general caselor si mediului rural. fixomobilul are o viteza mult mai mica din 346Kbs daca nu ma insel.
    Si daia ii zice fix ca e fix nu il bagi in geanta alaturi de laptop si jbang repede le scoti le mufezi si ai net
    Corect Sonykel, ai dreptate.

Originally posted by blanarucristi View Post
    Am vazut acum cateva zile, o oferta de la RDS, in legatura cu internet mobil, cu abonamente de la 0-15 RON. Pentru mn, este 10 RON, ca am si alte servicii, insa, eu vreau mai mult acest net mobil, pentru ca de sarbatori, voi pleca la Valcea si acolo nu am net, si vroiam sa intreb pe cineva, daca are asa ceva, si cum merge...cu precadere cei din valcea, daca avem colegi de-acolo pe acest forum. Va salut
    In Ramnicu Valcea inca nu functioneaza, poate de luna asta.
    Orasele in care functioneaza internetul mobil sunt pana in acest moment:
    Oradea
    Timisoara
    Brasov
    Cluj
    Craiova
    Iasi
    Constanta
    Urmeaza in 2 saptamani minim alte 10 mari orase.

giu modemuri de 7,2 nu se mai dau s-au dat doar la inceput daca ar avea toti de 7,2 ar incarca reteaua. chinezarii chinezarii dar stai tu calm ca fac fata sunt cu mult peste altii , ce crezi ca orange , voda au infrastructura nemteasca , sau ce .
    si reteaua duce 7.2 daca ai echipament adecvat(adica tu ca si utilizator)
    Echipamentele retelei 3G a RDS-ului sunt 50%Nokia si 50 % Huawei China, cel mai mare producator de echipamente de telecomunicatii din lume.
    Internetul mobil are viteza pe care o poate atinge modemul pe care il ai in posesie, recte stickurile sau telefoanele mobile cu modem incorporat.
    Internet la 365kb exista peste tot unde exista retea si semnal de telefon.
    Cel de 7.2 mb numai in orasele enumerate mai sus.
    Cititi presa de specialitate sau macar ziarul financiar electronic pentru ca aflati foarte multe amanunte despre afaceri si dezvoltari.
    Last edited by Revulsin; 10 December 2009, 21:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

in sfarsit un post. 100% On Topic

sigpic

Comment

Se poate adauga la lista lui Revulsin si Arad. Eu azi dupa-amiaza am luat modemul (cel alb de 3,6 mega) si acuma de pe el navighez. Pana acuma merge bine iar pentru navigat pe forum, mess si eventual o descarcare, doua, e bun.

@SoNyKeL: Conform actelor RDS care mi-au fost date la semnat pentru pierderea/deteriorarea echipamentului primit in custodie se plateste:

- 40 Euro pentru fiecare mobil si fixo-mobil
        - 10 Euro pentru fiecare telefon fix cu fir
        - 5 Euro pentru fiecare SIM
        - 55 Euro pentru fiecare modem de date sau gateway de date.

Cei 5 Euro pentru SIM se achita chiar daca SIM-ul a fost furat sau deteriorat accidental/intentionat.
        sigpic

Comment

Asa este, Arad intra de luna asta in lista.
          Iata localitatile care se adauga de luna asta la cele mentionate mai sus:
          Bucuresti, Ploiesti, Sibiu, Tg.Jiu, Valcea, Resita, Slatina, Vaslui, Bacau, Suceava, Arad.
          Probabil ca o sa primim si oferta celor de la RDS pentru acest serviciu, la urmatoarea factura.
          Acest serviciu este valabil pentru oricine, nu numai pentru cei deja abonati la unul din serviciile RDS.

Comment

dark si sinx aici vorbim doar de rds haideti sa ramanem on topic.
            Pai incercam sa subliniez faptul ca totusi exista ceva asemanari si ma gandesc eu ca vodafone sunt ''mai buni'' decat RDS la capitolul asta. Deci daca eu am avut probleme cu vodafone-ul, ma gandesc ca RDS-ul se afla mai jos din punct de vedere al performantelor.

Originally posted by Revulsin View Post
            Internet la 365kb exista peste tot unde exista retea si semnal de telefon.
            Exista viteza asta chiar si acolo unde ai doar 1 liniuta la semnal? ma gandesc ca acolo unde semnalul este relativ slab abia poti trimite un sms...
            Last edited by sinx; 15 December 2009, 02:40. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic

Comment

am testat digi... viteza e ok...dar nu merge intotdeauna repede...dar e ok.
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Depinde de fiecare Hotspot cata acoperire are si cata incarcare exista la un moment dat pe el. Cu cat se conecteaza mai multi cu atat scade si viteza fiecaruia.
                Ideea este ca daca sunt mai multe retele atunci se va evita supraincarcarea pe un singur operator. Diferenta o va face doar pretul fiecaruia.
                Vedeti ce se intampla cu telefonia mobila, la ce oferte de neimaginat acum 2-3 ani este supusa, tot asa va fi si cu internetul mobil cand nu vor mai fi clienti noi de atras.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google