creion corector vopsea albastru marin?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• creion corector vopsea albastru marin?

unde gasesc creion corector vopsea albastru marin? urmaresc in carrefour de ceva vreme si pentru aceasta culoare pur si simplu nu e pe stoc niciodata...mai exista undeva? mi-e sa nu faca rugina masinuta mea acolo unde o cheie buclucasa a zgariato pana la albul de sub vopsea....daca stie cineva de unde...astept un semn aici...merci!!!!

Cum ziceam si pe celalalt thread, nu are cum sa rugineasca pentru ca ala e spritz kitul. Creion corector se gaseste si prin Praktiker, daca nu gasesti mergi la un dealer si cere-i unui vopsitor cativa ml de vopsea Albastru Marine, ii dai 10-15 ron si iti da.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

@emil_munteanu: In Metro te-ai uitat? Mi se pare ca acolo am vazut.
      Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Comment

Auchan Titan, de regula au.

Comment

Si prin Carrefour mai au

Comment

merci de raspunsuri...

Comment

la auchan nu au.Si eu am urmarit marine si pana la urma am luat la spray.

Comment

pai siai dat cu spray pe zgarietura? cum ai reusit?

Comment

trebuie urmarit la auchan am luat eu pt. un coleg.

Comment

in targul vitan.
                    daca nu au , ti-l face pe loc la calculator, dar costa 45 ron !
                    eu am fost obligat sa dau, pt. ca albastru mineral nu se gaseste altfel.

Comment

Auzisem niste pareri nu tocmai bune pentru cei din Vitan. Cica in momentul cand dai cu vopsea pe masina nu seamana deloc culoare, dar dupa 2-3 zile, cand se ususca bine de tot, mai seamana cu vopseaua dar se vede diferenta de culoare.

Comment

Sistemul prin care fac un creion corector e un mic spectacol informatico-meserias-oriental !
                        Calculatorul le spune ce vopsele si in ce cantitate (mg) trebuiesc amestecate.
                        Se pune rezerva de carioca , vertical, pe un cantar de finete. Si urmeaza " marea arta " :
                        Meseriasul ia pe rand toate cele 6-7 bidonase de vopsea si toarna din fiecare , reusind sa nu scape nici o picatura pe de laturi, fix in rezerva,urmarind in acelasi timp cantarul , care-i spune cat a turnat. Aici s-a rupt filmul pt. ca poate turna mai mult sau mai putin decat trebuie.
                        Cand o sa folosesc creionul corector o sa va zic ce-a iesit.

Comment

Da, stiu. Si cantarul poate avea o eroare de 1-2 mg si se schimba total nuanta. Sau poate toarna el mai mult sau mai putin, dar asta depinde de noroc. Eu asa auzisem de la lume care a facut acolo, poate s-a intamplat atunci.

Comment

alea din auchan costa 6,5 ron si corespunde si culoarea, cel putin rosu pasion al meu a corespuns.

Comment

Am fost azi in Carefour si mi-am luat carioca corectoare cu vopsea...am luat ceva putin mai deschis decat culoarea caroseriei cred...era noapte si nu am putut verifica...Am mai gasit ceva interesant... http://www.sinto.ro/ro/catalog.php .
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google