unde gasesc creion corector vopsea albastru marin? urmaresc in carrefour de ceva vreme si pentru aceasta culoare pur si simplu nu e pe stoc niciodata...mai exista undeva? mi-e sa nu faca rugina masinuta mea acolo unde o cheie buclucasa a zgariato pana la albul de sub vopsea....daca stie cineva de unde...astept un semn aici...merci!!!!
creion corector vopsea albastru marin?
Collapse
X
-
Cum ziceam si pe celalalt thread, nu are cum sa rugineasca pentru ca ala e spritz kitul. Creion corector se gaseste si prin Praktiker, daca nu gasesti mergi la un dealer si cere-i unui vopsitor cativa ml de vopsea Albastru Marine, ii dai 10-15 ron si iti da.
-
Auzisem niste pareri nu tocmai bune pentru cei din Vitan. Cica in momentul cand dai cu vopsea pe masina nu seamana deloc culoare, dar dupa 2-3 zile, cand se ususca bine de tot, mai seamana cu vopseaua dar se vede diferenta de culoare.
Comment
-
Sistemul prin care fac un creion corector e un mic spectacol informatico-meserias-oriental !
Calculatorul le spune ce vopsele si in ce cantitate (mg) trebuiesc amestecate.
Se pune rezerva de carioca , vertical, pe un cantar de finete. Si urmeaza " marea arta " :
Meseriasul ia pe rand toate cele 6-7 bidonase de vopsea si toarna din fiecare , reusind sa nu scape nici o picatura pe de laturi, fix in rezerva,urmarind in acelasi timp cantarul , care-i spune cat a turnat. Aici s-a rupt filmul pt. ca poate turna mai mult sau mai putin decat trebuie.
Cand o sa folosesc creionul corector o sa va zic ce-a iesit.
Comment
-
Da, stiu. Si cantarul poate avea o eroare de 1-2 mg si se schimba total nuanta. Sau poate toarna el mai mult sau mai putin, dar asta depinde de noroc. Eu asa auzisem de la lume care a facut acolo, poate s-a intamplat atunci.
Comment
-
Am fost azi in Carefour si mi-am luat carioca corectoare cu vopsea...am luat ceva putin mai deschis decat culoarea caroseriei cred...era noapte si nu am putut verifica...Am mai gasit ceva interesant... http://www.sinto.ro/ro/catalog.php .Attached Filessigpic
Comment
Comment