am scris mesaj la astia de la sinto cum sa fac sa-mi procur un creion deasta albastru marin ca nu niciodata pe stoc...sa vedem ce o sa-mi raspunda...daca o sa-mi raspunda...
creion corector vopsea albastru marin?
Collapse
X
-
cum pot da de cei de la Sinto Peinture ca sa-i rog sa-mi trimita si mie un creion? are cineva un contact?
pe masina nou nouta am gasit azi cu dezamagire 2 puncte mici de ciobituri de vopsea, cel mai probabil de la pietre.
de unde pot cumpara un creion corector cu vopsea Noire Nacre? aveti vre-un contact unde pot incerca?
Comment
-
Mergeti frumushel catre reprezentante. Nu au, vor emite comanda.
Veti avea exact nuanta masinii cu evidenta deteriorare de la timp-soare.
Setul contine vopsea si lac protectie.
Pretul de 44 lei.
Consider ca e cea mai buna solutie de pe piata!Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Vanzatorul trebuia sa iti fi spus (era obligatia lui, tocmai sa nu ai dezamagiri!) ca un asemenea creion corector este conceput pentru zgarieturi fine, asadar creionul restabileste stratul de vopsea, nu si tratamentul tablei.
Ce grosime are stratul de vopsea si ce grosime de material a zburat la momentul impactului cu piatra?
In situatii ca a ta, pentru a nu se observa retusul, nu este suficient creionul corector, mai trebuie si ceva kit pentru a aduce la nivel ansamblul.
Nici nu avea cum sa fie eficient...Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment