creion corector vopsea albastru marin?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am scris mesaj la astia de la sinto cum sa fac sa-mi procur un creion deasta albastru marin ca nu niciodata pe stoc...sa vedem ce o sa-mi raspunda...daca o sa-mi raspunda...

Comment

Ai gasit creion corector Emil?
      Am aceeasi problema.

Comment

am luat ceva mai deschis putin..

Asta e..Mai bine o dunga mai deschisa putin la culoare decat o dunga alba care eventual poate rugini...

Comment

Am vazut la auchan creion corector albastru marin de aceeasi firma 6.5 ron

Comment

cum pot da de cei de la Sinto Peinture ca sa-i rog sa-mi trimita si mie un creion? are cineva un contact?

pe masina nou nouta am gasit azi cu dezamagire 2 puncte mici de ciobituri de vopsea, cel mai probabil de la pietre.

de unde pot cumpara un creion corector cu vopsea Noire Nacre? aveti vre-un contact unde pot incerca?
            Last edited by BlackLine; 6 October 2010, 23:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ai incercat la hipermarketuri?Poate chiar si pe la magazinele dealerilor...

Comment

Are in Auchan dar trebuie sa urmaresti cand aduce marfa. Eu cand am gasit am luat 2

Comment

Tot pe la Auchan(Pitesti) am gasit si eu bleumarine.Stiu ca avea multe nuante.

Comment

Mergeti frumushel catre reprezentante. Nu au, vor emite comanda.
                    Veti avea exact nuanta masinii cu evidenta deteriorare de la timp-soare.
                    Setul contine vopsea si lac protectie.
                    Pretul de 44 lei.

Consider ca e cea mai buna solutie de pe piata!
                    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Exact! Oricat ar fi nuanta la cod, daca nu dai si cu lac, tot o sa se cunoasca
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

am fost la dealerul local mi-am luat culoarea+lac, am facut reparatia dar nu-mi place cum a iesit. intr-adevar asigur protectia la rugina, dar finisajul nu iese f bine.

Comment

din ce punct de vedere nu iese foarte bine?
                          Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Originally posted by TopCat View Post
                            din ce punct de vedere nu iese foarte bine?
                            nu a acoperit f bine ciobitura de piatra si dupa uscare a lasat cateva riduri fine...

Comment

Vanzatorul trebuia sa iti fi spus (era obligatia lui, tocmai sa nu ai dezamagiri!) ca un asemenea creion corector este conceput pentru zgarieturi fine, asadar creionul restabileste stratul de vopsea, nu si tratamentul tablei.
                              Ce grosime are stratul de vopsea si ce grosime de material a zburat la momentul impactului cu piatra?
                              In situatii ca a ta, pentru a nu se observa retusul, nu este suficient creionul corector, mai trebuie si ceva kit pentru a aduce la nivel ansamblul.
                              Nici nu avea cum sa fie eficient...
                              Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google