Majoritatea recomanda ca atunci cand temperaturile scad sub 0 grade Celsius sa nu fie trasa frana de mana. Caz concret... am un Logan Laureate 1.5 dCi, pe care il parchez pe unde apuc, de cele mai multe ori pe trotuar, adica in panta. Ce fac? mai trag frana de mana sau nu?
Frana de mana iarna...DA sau NU?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@Sp!ke: scuzama daca s-a mai scris dar eu am cautat si nu am gasit. Indrumama tu, catre un link si aici poate sa se inchida, daca s-a mai discutat.Last edited by crististreulea; 18 December 2007, 22:23.Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!
Comment
-
cand masina e pe trotuar nu insemna ca si neaparat e in panta ca banuiesc ca nu o pui perpendicular pe trotuar ...
iarna nu-i recomandat sa tragi frana de mana , si cum majoritatea la logan nu prea avem probleme ca la vechea dacie so ia la vale sa scape din viteza deci nu cred cai punem si pietre si nimic...
eu unu trag frana de mana dar masina mea nu prea sta pe loc , si cand trag frana de mana masina e incinsa deci nu sunt sanse de apa pe la roti sau etc...
PS. mie nici la vechea dacie nu mia ramas blocata , daca frana e folosita des adica la fiecare oprire nu prea are ce sa se gripeze la primu inghet decat sa fie umezeala mare apa la roti pe la cablu....
sigpic
Comment
-
Originally posted by CT-24-ALX@Sp!ke: scuzama daca s-a mai scris dar eu am cautat si nu am gasit. Indrumama tu, catre un link si aici poate sa se inchida, daca s-a mai discutat.
Rog un moderator sa inchida acest topic pt ca s-a mai discutat asta.Last edited by crististreulea; 18 December 2007, 22:24.
Comment
-
Se da stingerea aici. Alta data recomand folosirea functiei Serach inainte de deschiderea unui topic nou.
Comment
Comment