Verificare Ulei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Verificare Ulei

conteaza temperatura de afara cand verifici uleiul cu joja?
    sigpic

Eu spun ca nu...dar ca sa nu ai dubii referitor la intrebarea ta poti verifica nivelul de ulei dupa ce ai mers cu masina si uleiul s-a incalzit si o lasi 15 minute pe teren drept.
    sigpic

Comment

pai eu am verificat uleiu dupa cam o zi de stationare...si mia dat undeva intre semne.. altadata imi dadea aprope de max...atunci o verificam dupa ce circulam cu ea
      sigpic

Comment

Nu conteaza temperatura exterioare, ci conteaza temperatura mmotorului. Trebuie verificat uleiul dupa cel putin o ora de cand ai oprit motorul si bineinteles pe plan drept.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

pai motorul era rece.. dupa frigul de afara eu zic ca era chiar f rece...)... masina fiind stationata cam o zi ...si azi mam gadit sa verific uleiul.. si mia aratat undeva intre semne...deci nu ar fi nici un semn de ingrijorare?
          sigpic

Comment

Nu este niciun motiv de ingrijorare ,uleiul trebuie sa fie intre cele 2 taieturi de la joja , ala este nivelul normal
            "cromul este placerea mea"
            "cui nu-i place , valea"

Comment

@unic: Daca nivelul nu e sub minim, nu e nici o problema. Asta e valabil pentru orice lichid din compartimentul motor.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

sustin pe andrei, nu conteaza temperatura de afara daca a stat cel putin o ora si cit timp nu e sub nivelul minim, e ok
                Last edited by crististreulea; 18 December 2007, 22:54.
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google