am vazut azi pe o lada parca CT-69-V(i)TA pacat ca soferu era un mare bou i-am umplut frigideru
Cele mai tari numere de inmatriculare
Collapse
X
-
-
@dan.gutu: Daca te duci la Politie, iti spun numarul de telefon al respectivului si il poti suna sa negociati.
Comment
-
S-ar putea sa aiba numarul de mobil. Ca il trimit automat cei de la companiile de telefonie mobila intr-o baza de date, asta pentru cei cu abonament.
Eu auzisem urmatoarea chestie: cuiva i s-a blocat locul de parcare, a sunat la Politie, i-a zis nr masinii si au zis ca il suna pe proprietar. Dupa 5 minute a plecat proprietarul cu masina, nervos.
Deci poti sa-ti dai foc la masina.
Comment
-
Originally posted by unic View PostCel mai tare care lam vazut pana acum este... Bv 01 WRC (World Racing Car)
Cum sa aibe politia numarul vostru de telefon ?Si in primul rand cu ce drept sa il divulge?In cazult in care exista o reclamatie pe numarul tau de telefin se poate afla al cui e...in rest...no chance...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment