Craciun Fericit!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sarbatori fericite si un an nou mai bun pentru toti.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Craciun fericit si masa imbelsugata !Mai usor cu carnea de porc, ca se depune !Toate cele bune!

Comment

Hai La Multi Ani !!!! si Craciun fericit ca pana dupa sarbatori azi cred ca e ultima zi aici pe forum...asa ca Sarbatori Fericite tuturor........portbagajul meu e plin....si Kissu ma astepta sa plec direct de la serviciu catre Constanta...ciaosss!!!!!!!

Comment

Craciun Fericit! Sa va aduca mosul la fiecare cate un BMW ca la anul sa ne vedem cu toti pe BMW Club!
          Sarbatori Fericite si toate cele bune!
          In tara momentan.

Comment

Craciun Fericit ! si LA MULTI ANI !

Fie ca frumusetea iernii si ecoul colindelor să va faca mai buni si mai intelepti si aducă implinire, iubire si cheia tuturor succeselor viitoare.
            Sarbatori fericite ! si un sincer La Multi Ani!

Comment

Un CRACIUN FERICIT tuturor!
              Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Craciun Fericit si La Multi Ani ne ureaza si Dacia
                ma intreb de ce au ales rosu passion? :d
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Am pus si eu putin mai sus linkul ;)
                  De ce au ales rosu? Probabil pentru ca e si culoarea lui Mos Craciun )
                  In tara momentan.

Comment

Pai doar nu era sa puna negru mat...Craciun fericit tuturor,un An Nou fericit si plin de realizari.
                    p.s.Poate in viata asta oi avea si eu un BMW,seria 3
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

sarbatori fericite tuturor membrilor acestui forum si sa ne vedem cu bine si in anul 2008 si la cat mai multe intalniri nationale

Comment

fie ca noul an sa ne aduca noua loganistilor si familiilor noastre tot ce e mai bun.pana la anu cati mai multi km fara belele si sper la o ''cultivare'' la urmatoarea intalnire nationala.
                        sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Craciun fericit si un An Nou 2008 la fel!

Craciun fericit si un AN NOU 2008 plin de bucurii, fara evenimente si...cat mai multe autostrazi! LA MULTI ANI!
                          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Craciun Fericit!!

La Multi Ani si Craciun Fericit!! Un An Nou mai Bun si Fara Incidente in Trafic!!!
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

Va urez tuturor Sarbatori Fericite, sa aveti parte de sanatate si fericire alaturi de cei dragi si mai ales alaturi de loganuri. La multi ani!!!
                              ---== LoGaN dRiVeR ==---

Comment

Craciunul, trait prin ochi de copil!
                                Craciunul - ce cuvant magic!
                                Cata bucurie si cat de multa implinire sufleteasca imi aduce aceasta sarbatoare!
                                Cu ochii deschisi parca ma vad pe mine, copil fiind, cum ma furisam in seara de ajun in camara plina de bunatati a mamei mele unde ma imbiau platourile pline de prajituri... si acum parca o vad pe mama cu sortul ei alb invartind delicioasele ei sarmalute si-mi amintesc ca nu ieseam la colindat inainte de a gusta chisca cu orez proaspat fiarta pe care mama o facea, cum numai in frumoasa mea Bucovina mai poti manca asa ceva... Si acum simt mirosul bucatelor ei alese si acum parca mai aud glasul suav al colindatorilor... In anii copilariei, o auzeam pe mama spunand ca daca primul colindator care-ti suna la usa va fi baiat, atunci vei avea un an imbelsugat... Acum nu mai sunt copil, dar aceste cuvinte nu le-am uitat si ma surprind in fata usii dorindu-mi cu adevarat sa vad chipul unui baietel, a unui colindator ce poate va schimba soarta anului ce va veni...
                                Craciunul este unica sarbatoare care ma transforma in omul care-mi doresc sa fiu cu adevarat. Craciunul ma face sa plang stiind ca exista atatia copii care nu se vor bucura de cadourile Mosului; ma face sa tip de fericire cand vad bucuria in ochii oamenilor, ma face sa daruiesc din suflet stiind ca darul meu este magic...
                                Craciunul ma face un om mai bun, mai darnic, mai iubitor si asta pentru ca traiesc cu adevarat spiritul lui!
                                Chiar de-ar dura o secunda,Craciunul va ramane sarbatoarea sufletului meu si-mi doresc ca si fetita mea sa poata trai magia acestei minunate sarbatori!
                                Bucurati-va din plin de zilele voastre, de minutele si secundele vietii voastre si nu lasati furia, ura, frica si nepasarea sa-si gaseasca loc in sufletele voastre!
                                Bucurati-va de magia Craciunului!
                                Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google