Din discutiile purtate duminica trecuta in cadrul LoganClub Bucuresti s-a propus sa mergem la Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei 2008. Ce ziceti va incumetati? MP al Ungariei are loc in luna august.
LoganClub la Hungaroring
Collapse
X
-
-
asta cam asa e,eu nu am apucat sa imi vizitez tara da ma duc la unguri,poate fac si astia la noi un circuit de F1 peste cativa ani
Oricum am impresia ca circuitul din Turcia e cu mult peste asta din Ungaria,asa ca mai bine mergem la turci si parca e si mai aproape de mine ca si distanta asta fata de unguri
Comment
-
Originally posted by Sp!keDin discutiile purtate duminica trecuta in cadrul LoganClub Bucuresti s-a propus sa mergem la Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei 2008. Ce ziceti va incumetati? MP al Ungariei are loc in luna august.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by csebalynspike, my friend, make up your mind... mai nene, ori plecam prin europa, ori mergem la hungaroring? cati bani crezi ca strangem pana la concediu ? mie mi-e oarecum aproape hungaroring-ul, dar risc sa raman fara bani pt excursia din olanda...serios, in august s-ar putea sa am concediu si daca va adunati, promit ca o sa fac tot posibilul sa ma alatur la gasca loganistilor...
Comment
Comment