anul trecut am primit prima un bax de vin+2 bax de apa, anul asta......... prima la dreapta
Ce Prima Ati Primit Fata De Anul Trecut ?
Collapse
X
-
Prima de craciun a fost de doua ori si un pic mai mare fata de anul trecut. Sa zicem ca a fost o surpriza, chiar nu ma asteptam.
Si ca sa nu credeti ca treaba e chiar asa roz, tot anul am luat salariul cu 5-10% mai mic fata de cat era stabilit...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
eu am luat anul trecut 1000 lei in decembrie, prima de craciun si jumatate din prima de concediu, cealalta jumate fiind 600 lei prin vara.....
si anul asta am luat acum in decembrie iar, 1200 lei, la fel prima de craciun si jumate din cea de concediu, prin vara luand vreo 500 lei, si bonuri cadou de 150 lei si cred ca acum am luat si bonusul de fidelizare, un an lucrat aici, tot in astia 1200 incadrandu-se
acum depinde unde lucreaza omul, ce face in banii aia si cum a zis seba, raspunderea care o are in spate...
la mine e foarte multa raspundere, multa alergatura si munca...dar banii nu-s pe masura volumului de munca...ata ete.Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Eu credeam ca am luat prima decenta, dar... vreo 450 de lei (300 acum si 150 in trecut).sigpic
Comment
-
esti la inceput, dom'le, relax. la 24 de ani cand am fost si eu in primul an de "injiner", am luat-o in brate. am primit o punga de dulciuri...stai incet, ca vin toate, la timpul lor. rabdare si un pic de vointa, asculta de astia "mai batrani" nu stiu tu ce venit lunar ai acum la 25 de ani, dar eu la vremea respectiva aveam 120 de dolari...crede-ma ca incet-incet le faci pe toate.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment