Ce Prima Ati Primit Fata De Anul Trecut ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

anul trecut am primit prima un bax de vin+2 bax de apa, anul asta......... prima la dreapta
    sigpic #

Comment

anu` trecut am primit o sticla de vin si un cozonac "de fitze", anul asta.....offff...criza sefa mi`a urat doar sarbatori fericite bine macar k salariu a venit la timp, asa mic cum e el, dar a venit.
      sigpic

Comment

Frumoasă primă ai primit Adi!!! Şi a mea e la fel!!!!
        Asta înseamnă că n-am produs????!!!!!????

Comment

500 net, 4 bonuri de 50 ron/buc, 2 bonuri de 30 ron/buc si o punga cu dulciuri...
          anu' trecut am avut in plus un bax de tuborg de la defens

Comment

Anul trecut 200 Ron(in Tikete Cadou).
            Anul asta 300 Ron(in Tikete Cadou)+incepand din luna septembrie cate 500 Ron adaugati lunar la salariu.
            sigpicFast&Furious
            Team CSR
            Logan Club CLUJ

Comment

anul trecut de craciun am luat 500 ron...acum din cauza 'crizei' 300 ron
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Prima de craciun a fost de doua ori si un pic mai mare fata de anul trecut. Sa zicem ca a fost o surpriza, chiar nu ma asteptam.
                Si ca sa nu credeti ca treaba e chiar asa roz, tot anul am luat salariul cu 5-10% mai mic fata de cat era stabilit...
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

eu am luat anul trecut 1000 lei in decembrie, prima de craciun si jumatate din prima de concediu, cealalta jumate fiind 600 lei prin vara.....
                  si anul asta am luat acum in decembrie iar, 1200 lei, la fel prima de craciun si jumate din cea de concediu, prin vara luand vreo 500 lei, si bonuri cadou de 150 lei si cred ca acum am luat si bonusul de fidelizare, un an lucrat aici, tot in astia 1200 incadrandu-se
                  acum depinde unde lucreaza omul, ce face in banii aia si cum a zis seba, raspunderea care o are in spate...
                  la mine e foarte multa raspundere, multa alergatura si munca...dar banii nu-s pe masura volumului de munca...ata ete.
                  Life is short...play more!
                  http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Eu am primit anu trecut 750 prima de Craciun iar anul asta 950 ca am avut mai mult de lucru.Da' cum au venit asa s-au si dus (asta e cand ai un bebe)

Comment

Uau, parca mi-e rusine sa scriu (cand vad ce iau altii) de cei 200 lei in bonuri cadou primiti acum, dar totusi e ceva. Vad ca altii mai "norocosi" nu i-au primit nici pe aia. Anul trecut au fost 150 lei tot in bonuri.

Comment

bugetar. criză, deci nici o primă de crăciun, plus salariul diminuat pentru zilele fără plată din luna noiembrie. însă nu mă plâng, doamne fereşte de mai rău. toate cele bune!
                        a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

Eu credeam ca am luat prima decenta, dar... vreo 450 de lei (300 acum si 150 in trecut).
                          sigpic

Comment

din cate imi aduc aminte nu asta era titlul topicului. dar cum am zis, nu am luat prima, nici anul asta nici anul trecut. dupa 17 ani de scoala si un statut de inginer, asta merit...
                            sigpic

Comment

esti la inceput, dom'le, relax. la 24 de ani cand am fost si eu in primul an de "injiner", am luat-o in brate. am primit o punga de dulciuri...stai incet, ca vin toate, la timpul lor. rabdare si un pic de vointa, asculta de astia "mai batrani" nu stiu tu ce venit lunar ai acum la 25 de ani, dar eu la vremea respectiva aveam 120 de dolari...crede-ma ca incet-incet le faci pe toate.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

mda, ce sa zic, noroc cu salariul minim pe economie pentru studii superioare terminate minus 12,5%, ca deh, suntem in criza, dar munca cat se poate de multa. acum fac si un master, cu toate ca am facut 5 ani de facultate. oricum si o bucatareasa la real castiga mai bine decat mine.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google