Ce Prima Ati Primit Fata De Anul Trecut ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai schimba firma, in cazul asta. serios...
    uite, la noi anul asta au fost prime mai mari, pt ca s-au dat aceiasi bani la jumatate din nr de angajati fata de anul trecut. noi cu criza asta am ajuns de la 4300 la 2300 de angajati. fabrica are din 4 module de productie, doar 2 functionale si asta in care sunt eu e ocupat in proportie de 70%. lucrurile nu-s chiar asa simple cum par la prima vedere...am pierdut multi colegi, unii fiind oameni foarte capabili. si am stat un an cu stressul ca de maine, legitimatia mea va aprinde becul rosu la pontator si va scrie "invalid", nu bec verde si "thank you", ca pana ieri...eh...si inca nu-i sigur ca anul viitor ne va prinde pe toti in firma, nu-i sigur ca va mai fi firma pana la sfarsitul anului viitor...aparentele inseala, uneori.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

anul trecut 200 lei. anul acesta nu am mai luat prima, am luat-o pe a doua
      sigpic

Comment

oare ce va fi anul urmator.... ?
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Doar 50 lei ( cinci zeci de lei ) ...... e criza dom'ne , de unde mai mult !!!!!

Comment

eu am luat anul asta 3500 lei prima. anul trecut vreo 2500 lei, deci nu am ce sa spun, cand vad ce jale e in tara.
            sigpic

Comment

grasa...bugetar?
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Una pe stanga, ca pe dreapta era prea mare....de unde nene !!!
                Nici nu mai stiu cum arata
                sigpic
                Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

mai la mine 750 ca in orice an, nu am simtit criza pana acuma
                  Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Originally posted by mumus View Post
                    grasa...bugetar?

in niciun caz bugetar. daca eram bugetar, cred ca imi opreau bani. medicina in sistem privat. eu nu ma plang de criza..... ca criza lucreaza in favoarea mea. criza mai mare..... foamete mai mare........... stres mai mare...... boli mai multe.
                    noi si popii avem profituri mai mari.
                    sigpic

Comment

Eu am primit o sticla de vin si o agenda....decat nimic sunt bune si astea!

Comment

Foarte tare @tdan08, vreau si eu la medicina in sistem privat, la noi (la stat) au luat tot, de la anul nu mai luam nici bonuri, ne ducem de rapa! Noroc de Craciunita mea, mi-a adus un telefon si un pachet de nervi! Sanatate sa fie, restul le rezolvam noi!

Comment

1200 lei
                          - unii colegi sustin ca ar fi al13-lea salar
                          - eu zic ca e prima de craciun - in conditiile in care eu sunt momentan incadarat cu minimul pe economie.

in fond si la urma urmei treaba buna a fost ca au trecut pe la mine prin cont ;)
                          vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Eu am luat al 13-lea (care s-a dus pe mobilarea bucatariei) si din partea sefului un breloc si o surubelnita cu capuri detasabile, bineinteles branduite cu numele firmei.

Comment

Ce prime "porcesti" iau unii , lasa ca iesim noi din criza, peste vreo 3-4 craciunuri!

Comment

Eu am primit 8 zile fara plata!

http://img82.imageshack.us/img82/67/4744hy3.gif

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google