Se Fura Emblemele Fata!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am ajuns sa traiesc si clipa asta...sa se fure emblemele de dacie.

Comment

ce naiba fac cu emblemele? nu pot intelege....

daca o fura....o sa am si eu un bot clean....poate o confunda cineva cu vreun clk ;))
      Last edited by mumus; 24 December 2009, 02:37. Reason: Automerged Doublepost
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Le vand in targ la alti pagubiti ce naiba sa faca cu ele.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Sau le pun pe mertane si carute

Comment

a mea am vazut dimineata ca sta sa cada singura.cred ca o dau eu jos inainte sa se lipeasca de mana cuiva.80 lei e foarte mult.o sa-mi pun o grila de aia smechera fara sigla si gata.cred ca e mai iftina sau cel putin egala la pret cu o sigla dacia.
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

...se fura orice domn'e...e criza...a mea parca mai era ultima data cand m-am uitat...insa stikerele or mai fi?

Comment

am vazut prin bucuresti multe fara emblema din fata,toate PH1,nu am avut "placerea" sa vad si PH2 in aceasta situatie....e nasol,asta e romanica,mai grav este ca noi suntem de vina,pentru ca le cumparam de la ei cu 10-20 ron si ii incurajam,eu am fost ferit pana acum,Doamne Ajuta....dar si daca prind pe careva ca ii da tarcoale

Comment

BMW si Mercedes sunt doar o legeda, nu mai prezinta interes. Acum Loganul e la putere. De asta au ajuns sa se fure embleme Dacia. Valoare tata!
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Si in Oradea se fura embleme cu Dacia de pe Logan , am vazut prin oras o gramada de loganuri fara emblema fata , pacat ca s-a ajuns in halul asta

Comment

Unui coleg din Pitesti i-au furat de la Bora emblema cu tot cu grila...

Comment

astia de fura emblemele de logan sigur si-le pun pe opel
                        nu toti care nu au embleme le-au furate multe au fost vandalizate stiu cazuri cu silgle zgariate , jupuite sau efectiv smulse din ura din prostie...

sigpic

Comment

..harnici baieti au fost aia..eu nu imi fac probleme .....

Comment

Traim in Romania si asta e prostia unora care fura....
                            sigpic
                            http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

Si mie mi-au furat-o acum vreo 2 ani.

Nu am vrut sa cumpar de la reprezentanta (era peste 80 RON)... dar am cumparat una aproape noua de la un service auto (am dat pe la 20 RON pe ea) - de data asta am lipit-o cu Poxypol si asa a ramas pana in ziua de azi

Comment

dar se poate schimba doar grila si pune una fara emblema?...cum se face asta ca parca e cu tot cu bara grila....?...are cineva o poza ceva?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google