Astazi mergeam spre casa si in drum am intalnit o masina Dacia Logan in trei picioruse si nu am ezitat sa le postez sa vedeti si dvs. ce oare a patit acea masina pe un drum drept ca in palma.
Ce credeti ca a patit acest Logan ?
Collapse
X
-
Din câte știu și am mai văzut, e cam greu să se spargă fuzeta într-un asemenea hal încât să „dispara” și discul de frână și planetara. Doi la mână: hai să zicem că totuși s-a întâmplat să se rupă ceva pe acolo. Mașina nu are vreo urmă vizibilă (bară spartă sau cel puțin frecată, aripă lovită de la cum ar fi intrat roata (atunci când se rupe pivotul). Mai mult, mașina e oprită frumos, paralel cu marginea drumului. Oricât de experimentat ai fi, dacă ți se rupe pivotul sau fuzeta nu ai cum să nu pierzi controlul mașinii până o oprești. Și încă o dată: nu sunt urme de la o oprire - teroetic - dură...The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Lipseste butucul fuzetei,capul planetarei si discul.
Cinematica defectiunii ( si urmele de pe bara-aripa) duc la ideea ca roata fiind virata spre exterior,a fost lovita atat de tare incat a fost smulsa roata impreuna cu butuc,disc si cap planetara.
Am vazut destule de gen,insa nu atat de "curat".
Comment
-
Parerea mea e ca i s-a spart discul de frana.Tot ansamblul fuzeta e rasucit spre fata si port fuzeta rupta din locasul rulmentului, posibil in timpul mersului sa se fi intamplat ceva la frana iar o blocare brusca a rotii a dus la torsionarea ansamblului suspensiei si ruperea portfuzetei iar planetara a fost rupta de amortizor.Captain of the black pearl
Comment
-
Comment
Comment