Bucata din fuzeta care tine discul de frana, implicit si roata, vad ca lipseste de acolo. Vad ca amortizorul este frecat, probabil de roata in momentul cand s-a rupt. Cel mai probabil s-a intamplat in alta parte si a fost adus a pe platforma pana acolo...
Ce credeti ca a patit acest Logan ?
Collapse
X
-
Cativa colegi ar trebui sa se uite mai atent la poze, sunt destul de vizibile urmele negre (cauciuc zic eu) pe bara fata, aripa si felul in care a fost curatata mizeria de pe portiera. Concluzie, pare ca ceva sa fi cedat in miscare iar roata poate fi in portbagaj pt a nu fi furataLogan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
-
si eu cred ca a avut roata virata si a lovit-o cineva .....dar nu imi pot explica urmele acelea negre de le aripa si spre usa....deci...nu stiu ce sa zic... mister.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
rulment
Originally posted by danni View Posto fi dat intr-un canal fara capac ca se mai obisnuieste pe la noi .....Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300
Comment
Comment