Ce credeti ca a patit acest Logan ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bucata din fuzeta care tine discul de frana, implicit si roata, vad ca lipseste de acolo. Vad ca amortizorul este frecat, probabil de roata in momentul cand s-a rupt. Cel mai probabil s-a intamplat in alta parte si a fost adus a pe platforma pana acolo...
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

ghicitorile nu-si au locul la Probleme Tehnice, topic mutat la Discutii Generale
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Daca se rupea ceva pe acolo si pleca roata se vedeau macar urme pe bara din fata, ori masina este asezata frumos pe asfalt fara nici o urma de incident! Nu stiu unde vedeti voi piese torsionate si alte minuni in pozele astea (neclare)!

Comment

Cativa colegi ar trebui sa se uite mai atent la poze, sunt destul de vizibile urmele negre (cauciuc zic eu) pe bara fata, aripa si felul in care a fost curatata mizeria de pe portiera. Concluzie, pare ca ceva sa fi cedat in miscare iar roata poate fi in portbagaj pt a nu fi furata
          Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Da, ai dreptate, ciudatenia dracului! Parca s-a tinut roata numai in furtunul de frana si a frecat pe caroserie! Daca posesorul masinii era in oras cu mine ma duceam la usa lui si il intrebam ce s-a intamplat, ca sa nu mor prost!

Comment

si eu cred ca a avut roata virata si a lovit-o cineva .....dar nu imi pot explica urmele acelea negre de le aripa si spre usa....deci...nu stiu ce sa zic... mister.
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

daca va uitati cu atentie sunt niste urme albastre in stanga si dreapta rotii. mai mult ca sigur a parcat o cu roata virata si a troznito vre unu. nu sunt facute din guma de mestecat componentele alea acolo. chiar nu sunt

Comment

Nu e in Campulung masina? Cred ca am vazut-o ieri in drum spre casa. Nu am oprit atunci dar pare ca totusi s-a rupt ceva pe acolo ...

Comment

furt nu e sigur.
                    poate a lasat omu roata virata maxim in afara , si a fost lovit fix in roata , de aici si semnele dupa bara si caroserie.

Comment

o fi dat intr-un canal fara capac ca se mai obisnuieste pe la noi .....

Comment

rulment

Originally posted by danni View Post
                        o fi dat intr-un canal fara capac ca se mai obisnuieste pe la noi .....
                        La cum arata.....seamana a rulment spart.Am mai vazut asa ceva si semana foarte bine.Mai exista kamikaze care circula cu un rulent bulit pina pierd roata.
                        Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google