Puneti aici ce filme ati vazut si recomandati...
Discutii Filme
Collapse
X
-
incercati topurile de pe www.blog.subs.ro si www.subs.ro pentru traduceri.
ambele foarte bine actualizate!
intre timp vizionez seriale si acum sint la smallville.Last edited by crististreulea; 31 December 2007, 01:53.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Scarface pentru mine e pe primu loc chiar daca e vechi filmu , porma Ultimu Don (tot de Mario Puzo e scrisa cartea , parerea me e ca e mai tare ca nasu poate nu are aceasi actori de renume dar povestea e super misto) si mai am cateva filme care imi plac si le revad cu placere : Iluzionistu , Gladiatoru , 7 ani in tibet etc.
La seriale nu va uitati ? Nu ma refer la telenovele , ati vazut careva 24 ?Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Ba eu cred ca "Parfum de femeie" este cel mai bun film al lui Al Pacino. Si unul dintre cele mai bune filme facute vre-o data. Si Al Pacino este cel mai bun actor - parerea mea.
Si tot despre filme. Poate sunt eu cretin dar la Titanic rad de nu ma pot opri(mai ales cand pica aia de sus si se plesnesc de elice) in timp ce "les mujeres" i-mi reproseaza ca sunt un nesimtit.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Mergeti neaparat zilele astea la "The Bucket list". E senzational. Din distributie: Morgan Freeman, Jack Nicholson
Comment
-
Originally posted by Rocri View PostBa eu cred ca "Parfum de femeie" este cel mai bun film al lui Al Pacino. Si unul dintre cele mai bune filme facute vre-o data. Si Al Pacino este cel mai bun actor - parerea mea.I don't drive fast...I fly low !!!
Comment
Comment