Parca am facut si eu topic de genul asta ..
Discutii Filme
Collapse
X
-
Eu urmaresc mai mult seriale si anume: OZ, inchisoarea federala (nu cred ca are nevoie de explicatii, dar serialul este cel mai realist serial pe care l-am vazut; prezinta viata intr-o inchisoare de maxima siguranta), Flashpoint (despre o echipa antitero a Politiei, destul de OK), CSI: Las Vegas si Fastlane (a fost si pe PRO TV in ficare miercuri noaptea parca).
Iar la capitolul filme, ma axez pe cele care prezinta WW II: Female Agents; The Great Raid; The Dirty Dozen (clasic); Flags of our Fathers etc.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by bogdan_1984 View PostDeath race, get smart, mirrors, the incredible hulk, babylon, big stan, awake. Trebuie sa nu fi vazut unul din ele.
tzony_18 chiar acum o sa ma uit multumescsigpic
!
Comment
-
Cu placere..Si daca mai stii si tu zi pe threadul asta...Dacva vrei si ce este ( comedie,actiune,roamce etc )
ps: cat mai multe comedii daca stii" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Foarte bun k.O.H. Dar e vechi la fel de bun mai este si Arn - Tempelriddaren (2007)Last edited by bogdan_1984; 9 November 2008, 21:54.sigpic
Comment
Comment