Discutii Filme

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Parca am facut si eu topic de genul asta ..

Comment

Topicul ala e despre ultimul film vazut si nota lui,alex21
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Eu urmaresc mai mult seriale si anume: OZ, inchisoarea federala (nu cred ca are nevoie de explicatii, dar serialul este cel mai realist serial pe care l-am vazut; prezinta viata intr-o inchisoare de maxima siguranta), Flashpoint (despre o echipa antitero a Politiei, destul de OK), CSI: Las Vegas si Fastlane (a fost si pe PRO TV in ficare miercuri noaptea parca).

Iar la capitolul filme, ma axez pe cele care prezinta WW II: Female Agents; The Great Raid; The Dirty Dozen (clasic); Flags of our Fathers etc.
        sigpic

Comment

Uitati-va la 300, taken, 21, Get Smart, Never Back Down, I,robot ,Wanted, Sfintii ucigasi etc...Daca mai vreti va spun o gramada de filme belea(pt mine nu stiu pt voidaca va plac.)
          sigpic
          !

Comment

Serialul meu preferat este Prison break, iar filme: am luat acum 20 years after, rightouse. Si am vazut mirrors, the dark knight, iron man, death race. Si multe altele. Astea sunt cele mai noi si cele mai bune.
            sigpic

Comment

Cine imi recomanda si mie un film BELEA.?
              sigpic
              !

Comment

21 e mijto.
                Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Mersi dar l-am vazut
                  sigpic
                  !

Comment

Death race, get smart, mirrors, the incredible hulk, babylon, big stan, awake. trebuie sa nu fi vazut unul din ele.
                    sigpic

Comment

Vdmihai uita-te la thread-ul"ultimul film vazut" ca am pus un print cu filmele mele de pe calculator..Toate sunt belea
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by bogdan_1984 View Post
                        Death race, get smart, mirrors, the incredible hulk, babylon, big stan, awake. Trebuie sa nu fi vazut unul din ele.
                        Mersi dar singurele care nu le-am vazut sunt mirrors si babylon o sa le caut acum
                        tzony_18 chiar acum o sa ma uit multumesc
                        sigpic
                        !

Comment

Cu placere..Si daca mai stii si tu zi pe threadul asta...Dacva vrei si ce este ( comedie,actiune,roamce etc )

ps: cat mai multe comedii daca stii

Comment

Filme noi: madagascar 2; 007 james bond quantum of solace; Cyborg Soldier; How To Lose Friends And Alienate People; Taken; Tropic Thunder; Burn After Reading; Traitor; Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Vizionare placuta!
                            sigpic

Comment

Kingdom of heaven ,mie mi s-a parut superb

Comment

Foarte bun k.O.H. Dar e vechi la fel de bun mai este si Arn - Tempelriddaren (2007)
                                Last edited by bogdan_1984; 9 November 2008, 21:54.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google