Discutii Filme

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

filme

Daca vreti sa vedeti un film super tare incercati WANTED cu Angelina Jolie

Comment

cei pasionati de seria fast and forious, iata si partea a IV-a http://www.youtube.com/watch?v=dUNGU...eature=popular eu abia astept
      sigpic

Comment

cine apreciaza intr-adevar un film psihologic "Lucky number Slevin". iti vine sa iti arunci televizorul pe geam la un moment dat dar la sfarsit iti dai seama ca nu te-ai uitat degeaba
        sigpic

Comment

Am cautat filmul acesta, insa nu l-am gasit pe nicaieri. Daca stie cineva de unde il pot downloada, sau are vreun torrent, sau ma poate ajuta in vreun fel, i-as fi recunoscator. Va salut. P.S Are cineva melodia 'Desert Radio - Asleep at the wheel" ??
          Logan Ambition 1.6 8V

Comment

un film "interesant": the cave (pestera). din 2006, cred.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Dintre ultimile aparitii bune ar fi :public enemies , the taking pelham 123 , district 9 , terminator salvation , zombieland , gamer , pandorum , surrogates . Si mult controversatul 2012 care urmeaza sa apara .

Comment

Originally posted by Seba View Post
                un film "interesant": the cave (pestera). din 2006, cred.
                Filmul e facut in Romania...zona Bolboci-Pestera
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

exact! ar mai fi de vazut "the cube", dar la ala te poti uita de 4 ori si de fiecare data intelegi altceva sau de fiecare data nu intelegi nimic. oricum, deosebit. eu recunosc ca nu l-am inteles din prima si nici acu nu-s sigur ca stiu care era ideea...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Daca vrei sa vezi ceva interesant, cauta seria Fringe....zice mura in gura despre anumite chestiuni;)
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

pt doritorii de "hardcore", recomand cu caldura "exorcistul". face pielea ca ariciul...

Comment

daca vreti un film de actiune super recomand Blood And Bone 2009,nota 10+
                        sigpic #

Comment

2012 din 2009 un film de exceptie, merita vazut
                          Blue Diesel Tech

Comment

inca nu a aparut o varianta DVD rip a filmului 2012
                            Inglourious Basterds este un film super, la fel si Surrogates
                            sigpic

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google