Noul Concurent Pentru Logan- Toyota Etios

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Noul Concurent Pentru Logan- Toyota Etios

Toyota a prezentat azi la New Delhi propria versiune a maşinii de 5000 de euro

Etios inspirat de Logan?
    Iar concluzia la care au ajuns oficialii japonezi după ce au ajuns să cunoască o mare parte din clienţii indieni e foarte cunoscută: interior spaţios cu numeroase spaţii de depozitare. Motorizarea e asigurată de un propulsor de 1,5 litri pe benzină, ulterior urmâd să apară şi unul de doar 1,2 litri.

Două versiuni de caroserie vor fi disponibile: sedan şi hatchback. Toyota Etios va fi asamblată de către subsidiara din India, Toyota Kirloskar Motor Private, producătorul japonez aşteptându-se la 70.000 de unităţi vândute anual pe plan local dar şi pe piaţa internaţională.

Care este aceasta mai exact, oficialii nu au anunţat încă. Însă Toyota Etios promite să fie o alternativă cu adevărat ieftină pentru pieţele emergente, preţul de 5000 de euro putând fi atins cel mai probabil de cea mai ieftină versiune. Dacă va exista cerere pentru o asemenea Toyota Etios
    Attached Files

oohoo.. un exterior mult mai reusit ca al loganului...si pun pariu ca si interiorul e superior..
    sigpic

Comment

Arata mult mai tare ca Loganu, are stil. Dar ma indoiesc ca se va ajunge la un pret de 5000 euro. Ar fi prea frumos.Ramane de vazut.

Comment

lateral de focus model 2000...spate de logan iara fata..combinatie opel corsa - logan...sincer nu imi place...are si un singur stergator gen mercedes)

Comment

interiorul pare un upgrade al celui de Yaris, nu ma incanta prea tare... dar exteriorul mi se pare destul de reusit...

un concurent pt. Logan? da, dar doar in india, unde oricum Loganul nu exceleaza la vanzari.
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

si daca il vor aduce in europa ? exact cum e jeleu sau gelly parca

Comment

Si cat de mult se vinde Geely in Europa? Putin spre deloc...
              Oricum nu cred ca il va aduce in Europa...poate doar in Rusia. Principalele tinte sunt tarile din America de Sud si India.
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

lasa ca am vazut destule prin cta..si taxiuri si masini personale... romanu se bucura...ca stiti unii cum gandesc...de ce sa iau logan care are toata tara..cand pot sa iau ceva mai bun si nu are toata lumea ( aveo si jelly) ...parerea asta am auzit-o de la 2 prieteni cu grandiosu aveo

Comment

la prestigiul Toyota la 5000de euro iei doar o bicicleta ca lumea , nici gand de masina pe care sa te poti baza si la bine si la rau cum e loganu

sigpic

Comment

interesanta masina

Comment

interioru imi place dar exteriorul nu
                      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Frumoasa masina, insa nu stim cat de fiabila poate fi, costuri de intretinere....dor rau si astea

Comment

E Toyota asa ca ce nedumeriri ai la fiabilitate?
                          sigpic

Comment

dap...in sfarsit imi iau limuzina cu 5000 de euro....oups...dar s-ar putea sa mai indeplineasca niste standarde ca sa fie vanduta in ue....oare sa ajunga pe la 17 000 de euro?si loganul costa la inceput in publicitate vreo 4000 de euroi...si acu iei un loganel acceptatbil la 12 000....hai sa fim seriosi.cu 5000 ori iei o masina second pt 3-4 ani...ori o...cheliuta...asa..pt urgente.oare cand o sa coste Q7 5000?vreau si eu unul la pretul asta.

Comment

Logan by Toyota!
                              Pe bune acum, daca a ajuns Toyota sa preia designul Loganului, inseamna ca trebuie sa fim mult mai mandri de el. Cat despre interior, ce se vede in foto va fi mai mult ca sigur pe varianta superioara de pret, nu la 5000 euro (daca va fi 5000 euro).
                              Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google