Burj Dubai....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Burj Dubai....

Deschid acest topic pentru a afla parerile voastre despre aceasta mega structura
    Attached Files

Au trasnit-o fulgerele de dracii a luat-o si nu are nimic. Trec un plus pentru fiabilitatea constructiei.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

nu ma impresioneaza...am avut norocul in vara anului 2009 sa ma catar in CN Tower,cel mai inalt turn din lume la momentul respectiv...daca mai vreti poza,spuneti!
      Attached Files

Comment

si niste date
        -are o inaltime de 828 metri
        -a costat 1.5 miliarde $
        -are 160 de etaje(ce tare ar fi sa le urci pe scari)
        -lifturile detin recordul mondial pentru cele mai rapide:64 km/h
        -are 24.348 geamuriva da-ti seama cum o fi pentru cei care le curata
        -a fost inaugurat pe 4 ianuarie 2010
        si o poza cu focul de artificii de la inaugurare!
        Attached Files

Comment

Cu adevarat spectaculos poate ma ajuta Dumnezeu sa ajung si eu pe acolo !

Comment

ce fac altii si noi.....................
            eu zic ca omu in sine nu stie cand sa se opreasca, pentru orice e o limita.
            e mai rau cand ne dam seana numai in urma unui dezastru.
            tot mai bine e pe pamant.......
            Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Originally posted by Mishu_mihai View Post
              si niste date
              -are o inaltime de 828 metri
              -a costat 1.5 miliarde $
              -are 160 de etaje(ce tare ar fi sa le urci pe scari)
              -lifturile detin recordul mondial pentru cele mai rapide:64 km/h
              -are 24.348 geamuriva da-ti seama cum o fi pentru cei care le curata
              -a fost inaugurat pe 4 ianuarie 2010
              si o poza cu focul de artificii de la inaugurare!

-da e cea mai inalta...deocamdata
              -o sa fie si concursuri sau recorduri pe tema asta
              -cate stele are la ncap la viteza aia?
              -ce de bani pe firma de termopane
              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

mie imi place.....da acum fiecare cu parerea lui....mi-ar place sa o vizitez!
                oricum cred ca va fi intrecuta...asta-i mai mult ca sigur

Comment

Originally posted by PCH View Post
                  nu ma impresioneaza...am avut norocul in vara anului 2009 sa ma catar in CN Tower,cel mai inalt turn din lume la momentul respectiv...daca mai vreti poza,spuneti!
                  Ai fost norocos asa e...eu am fost in 2008 si nu se vizita
                  Ce pot sa spun...absolut fabulos...luxul la el acasa.
                  Attached Files
                  Last edited by valeriuciprian; 9 January 2013, 05:14.
                  sigpic

Comment

Daca nu a-ti vazut si documentarul pe canalul Tv Discovery ,degeaba vezi doar pozele!
                    Eu unul urmaresc emisiunea aia-Mega Constructii-si vreau sa va zic ca am ramas ca la dentist cu gura cascata.
                    Daca a-ti stii voi cate s-au luat in calcul pt constructia aia,cate tehnologii noi au trebuit sa se inventeze pe loc pt a o ridica ,sau cata bataie de cap a fost pt geamurile alea de "termopan".
                    Asa zisele termopane sunt unele speciale,sau ffffoarte speciale mai exact ca sa reziste la viteza vantului de la inaltimile alea,apoi trebuie sa reflecte caldura din desert cat si lumina puternica de acolo datorita nisipului.
                    Cate scenarii au fost luate in caz de cutremur,incendiu,etc...si cata tehnologie a fost folosita acolo pt a preveni astfel de dezastre nici nu va puteti inchipui.
                    Ce sa mai zic, ca trebuie sa vede-ti emisiunea aia ca sa va da-ti seama cu adevarat de amploarea ei si sa nu mai ziceti ca nu va impresioneaza.
                    E ceva GRANDIOS si in acelasi timp sa mai urmariti si cum s-au facut si ""INSULELE'' alea de pe acolo.
                    Oricum felicitari Seicilor pt ca investesc in turism si fac sa rasara din nisipuri "castele" si din Marile lor Insule,,,,,,,pe cand la noi este jaleeeeee mareee.
                    Rusinica celor ce se ocupa de turism la noi si bravo arabilor!

Comment

da...are dreptate Ivan Marian....si eu m-am uitat la emisiuni despre turn si am ramas blocat!

Comment

este adevarat,seicii aia chiar merita respect,nu conteaza daca au sau nu banii aia dobanditi pe munca cinstita,atata timp cat fac ceva pentru toata lumea....noi cu ce sa ne laudam?casa poporului??a fost facuta in alta era,in zilele noastre nu suntem in stare sa facem o sosea la fel de lunga pe cat e turnul ala de inalt

Comment

In primul rand fac ceva pt tara lor pt a iesi din saracie si apoi pt restul lumii.
                          Va dati seama cate locuri de munca se creeaza acolo si cat de bine or fi platite.
                          Si sa mai zica unii ca tarile arabe fac parte din Tarile Lumii A Treia!
                          Cat de curand o sa ajungem noi mai rau ca arabii de acolo,pe bune.
                          O sa ajung cat de curand sa imi fie rusine ca sunt roman si nu un arab de ""mana a treia"".!

Comment

super tari pozele astea!!!!!!!!
                            Attached Files

Comment

Intrati pe Google Earth si sa vedeti frumusetile de acolo!
                              Sa vedeti turnul,insulele si multe alte cladiri inalte de acolo.
                              No comment la ce vezi acolo sau sa va uitati la vilele alea imense de pe "frunzele palmierului".....ce sa mai Bravo lor.

Apropo..cati dintre voi a-ti avea curajul sa faceti o excursie cu loganul pana acolo dus-intors?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google