Burj Dubai....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

buna provocarea asta

Comment

arabii se distreaza in toate modurile ca doar banii la ei sunt ca pietrele la noi....gasesti peste tot...doar sa fii baiat destept sa faci o afacere....k doar petrolul e la el akasa.....pt a mai cheltui knd fac pre multi construiesc.....burj al arab.....apoi asta....cumpara manchester city si cei mai scumpi jucatori din lume.....le iau la copiii lor lamborghini sa se joace cum se joaca ai nostri cu masinute d-alea de jucarie....am vazut un copil de arab la vreo 14-15 ani knd facea un lamborghini varza....prima oara nu stia sa plece de pe loc cu el....si cred k tasu il filma)..........

on topic.....frumoasa cladirea

Comment

absolut suberbhttp://www.youtube.com/watch?v=yRxxv6AZ_xg&feature=fvst

Comment

intr-adevar impresionant jocul de lumini si artificii......a dat unu comment cica"cu banii de pe artificiile folosite acolo iti poti construi un al 2-lea haiti care sa fie al tau:"

Comment

oricum cu banii de artificii i-ar fi putut ajuta pe cei de acolo...da sa nu exageram...

Comment

la investitia facuta in cladire si la modul in care a fost prezentata pe toate posturile importante din lume,inclusiv CNN era logic si prea normal sa aiba acel foc de artificii,ca doar nu inaugurau 12 km din turda-gilau

Comment

oricum pana la urma cladirea asta te lasa masca
                cazi pe spate daca te uiti la ea

stau si ma gandesc......cat de inalta va fi urmatoarea structura.....din ce am citit pe net tot in Dubai va fi construita
                astia chiar ca nu au limite
                Last edited by Mishu; 15 January 2010, 22:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=j3B2KRj844w

un filmulet cu progresul cladirii

Comment

vad ca nimeni nu isi mai exprima parerea m-am gandit sa mai pun niste poze
                    Attached Files

Comment

Frumos acolo nu se stie cand ajungem si noi acolo!

Comment

hai sa vindem toti cei de pe forum masinile, luam un apartament si stam cate o saptamana
                        sigpic

Comment

buna asta

Comment

Eu am trecut aseara pe acolo.Lumina pe strazi,n-am gasit gropi,nimeni nu injura,nici un claxon si fara ambuteiaje.Plictiseala mare.
                            Last edited by KELBURTOS; 21 May 2010, 22:22.

Comment

din ce am citit pe site-ul proiectului, in varf de tot se poate vedea curbura pamantului
                              From Miami 2 Ibiza
                              Voucher
                              http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google