If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cine se uita la WWE pe sport.ro si ce parere aveti despre acest show de lupte?
Eu unul ma uit la toate episoadele de vreo 2 ani si pot sa zic ca este un show reusit din toate punctele de vedere,pe cand astia de la noi mai au muuuuult de lucru pt a realiza ceva asemanator!
Eu ma uit la RAW, Smackdown si TNA. Chiar daca luptele sunt regizate, mie imi place firul narativ, show-urile sunt ca niste telenovele pentru barbati. Plus ca si tipele sunt hot !!
subscriu si eu la postul lui ion-daniel, e un show ieftin si mega-regizat, dar prost regizat. aproape oricine isi poate da seama la o privire mai atenta, ca in realitate nu se poate sa sari cu cotul pe pieptul cuiva fara sa-i spargi plexul. e la mintea cocosului sa se ridice ala de jos, sa-l arunce pe adversari in corzi, ala ca-n desene animale vine inapoi si asta cu o mana plasata transversal in piept (zona imensa de impact) il face KO bugs bunny si willy coyote sunt mai realisti decat mega show-urile de wrestling. personal, cand le vad la tv, schimb programul. nu intelege cum pot idiotii aia de americani sa mai si parieze pe asa ceva, cand pana si ei, culmea prostiei, stiu ca-s regizate
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Si eu ma uitam acu vreo 2 ani , dar in momentul de fata ma enervez cand ii vad.nici nu ma mir ca pariaza americanii stiind ca is regizate la ce retardati is,daca or ajuns sa se sinucida ca nu ajung pe planeta pandora din avatar.JC
Eu cred ca sunt 30% regizate si 70% reale si sa va spun de ce:
Am urmarit cu atentie meciurile si intradevar sunt si regizate loviturile dar si reale,mai ales in meciurile cu Scari,Scaune si Mese.
Daca astia sar prin trei randuri de mese si le rup sau isi dau cu scaunele in cap si se indoaie sau isi mai dau si sangele,,,cum e?
Zic eu ca cel mai tampit wrestler este Jeff Hardy,kamicaze curat este tipul ala.
Asta sare de pe scari de la 5 M si aterizeaza pe ala de jos de il ia dracu...unde este regia aici?
Cine il urmareste pe Jeff stie ce zic,dar este regizata partea cu cine castiga meciul sau cum se realizeaza scenariul intre wrestlari si ura dintre ei ca sa tina publicul in priza,,,dar la lupte directe intre ei sunt 15% regizate si 85% reale.Parerea mea asta este dupa ce am urmarit show-ul mai mult timp.
Oricum eu zic ca este unul reusit care a rezistat de atatia zeci de ani si o sa mai reziste fata de alte show-uri.
Si la americani daca ceva este prost se uita repede si nu or fii aia atat de cretini pe cum se zice,totusi sunt cei mai puternici de pe glob si multi dintre noi cred ca ar vrea sa traiasca in USA.
.................................................. ...........Si la americani daca ceva este prost se uita repede si nu or fii aia atat de cretini pe cum se zice,totusi sunt cei mai puternici de pe glob si multi dintre noi cred ca ar vrea sa traiasca in USA.
Nici n-ai idee cat de cretini sunt! Bineinteles ca nu toti, marea majoritate...
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Eu sunt fan al WWE, este un show si trebuie tratat ca atare, nu trebuie comparat cu sporturile de full contact. Sportivii de acolo merita toata admiratia pentru ca dau totul pe ring, mergand pana la accidentari destul de grave.
Da acolo macar ai de ce rade...dar la prostia asta televizata WWE nu prea ai ce vedea...niciodata nu am vazut SANGE ... ii da "cu scaunu in fata " de 5 ori si nici pic de sange ? daca noi ne-am lovi cu nasu de usa imediat incepe borsu sa curga ....eu as scoate prostia asta din grila de programe...
cum dracu sa fie in mare proportie reale? cand dupa ce i-se sparg mese scaune in cap ala nu are nici o vanataie zgarietura o picatura de sange, cum sa fi sa crezi asa ceva.
apropo de unde sare de la 5m pe altu? ai idee cat inseamna 5m? 2etaje de bloc... unde se urca ala la 5m 1,5-1,8 maxim
Sony, contrazic eu, contrazic eu !!!
Cei care se uita mai des va pot spune ca, desi rar, iese si sange, dar astea sunt doar accidente. Cum am mai spus, nu sunt lupte reale, e doar show.
.............. pot sa zic ca este un show reusit din toate punctele de vedere,pe cand astia de la noi mai au muuuuult de lucru pt a realiza ceva asemanator!
La noi sunt alte show-uri care nu prea le vezi in alta parte.
Daca ar mai baga si ceva de genu (made in RO), mi-as arunca televizoru pe geam.
Adica vreau sa zic ca e un show de doi bani, dar la americani prinde pt ca sunt un popor nematurizat.
Numai la ei poti sa vezi asemenea show de doi bani marunti si ruginiti.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment