inainte sa-mi iau logan aveam un amic care mi zicea el mie cum loganurile sunt proaste ca se rup basculele , ca unu in fata lui sa rupt si sa dat de copac si dupa 2 zile vazuse unu intr-un sant si tot asa... as vrea sai arat si lui faza cu audi...
Logan Vs. Audi Q7
Collapse
X
-
-
din astia stiu si eu multi, inainte sa imi iau logan imi spuneau: LOganul nu e bun, consuma mult, stabilitate proasta, unu a patit nu stiu ce, altu nu stiu ce...eu unu sunt multumit de golanu` meu isi merita cei 9100iepuroi dati pe el, si nu regret ca mi-am luat logan...multi ma indrumau spre sh-uri, care au sutele de mii km in bord..... una e intr-un sh si alta e sa te sui tu primu in masina sa miroasa a NOU ;)Last edited by crististreulea; 31 December 2007, 14:29.sigpic
Comment
-
cu banii cu care iti iei Q7 iti iei 10 golane ) :pLast edited by crististreulea; 31 December 2007, 15:10.sigpic
Comment
-
rusinica AUDI .... bine ca sunteti teferi
Comment
-
Cum puteti compara Q7 cu loganul ??? adica de la o posta loganul vine cu multe avantaje cum ar fi : tamburi pe spate (frane), centuri cu ambient(scartaieli), plasticuri sonorizate (zornaieli) ... si exemplele pot continua ....
P.S. sa nu incepeti sa tipati caci glumeam si banuiesc ca realizati asta .... Q7 este din alt film iar loganul este al nostru pentru mine unul este masina perfecta acum --- spatioasa, usor nervoasa 16v , relativ ieftina intretinerea, bunicel pretul achizitiei, confortabila si sincer mie mi se pare frumoasa (mai ales cand este spalata e sufletul meu).Baftasigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
-
mai e un avantaj la logan: gasesti mai usor loc de parcare; dezavantajul la logan e ca daca n-ai loc, nici nu poti sa-ti faci ca si masina de teren, amandoua sunt la fel de incapabile, loganu ca asa e facut, q7 pt ca ti-e mila sa intri cu el macar pe unde intri cu loganu'...nu mai vb de consum, pe 4.0fsi de la q7 n-am vazut inca oferta de montat gplDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by tezeu View PostCum puteti compara Q7 cu loganul ??? adica de la o posta loganul vine cu multe avantaje cum ar fi : tamburi pe spate (frane), centuri cu ambient(scartaieli), plasticuri sonorizate (zornaieli) ... si exemplele pot continua ....
P.S. sa nu incepeti sa tipati caci glumeam si banuiesc ca realizati asta .... Q7 este din alt film iar loganul este al nostru pentru mine unul este masina perfecta acum --- spatioasa, usor nervoasa 16v , relativ ieftina intretinerea, bunicel pretul achizitiei, confortabila si sincer mie mi se pare frumoasa (mai ales cand este spalata e sufletul meu).Bafta
astept sa scoata astia de la dacia vreun jeepan...in cat timp??sigpic
Comment
Comment