TM-12-YIA.....il Stiti?:-?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• TM-12-YIA.....il Stiti?:-?

imi place la nebunie cum este facut golanul asta in fata....spatele cam lasa de dorit:|
    Attached Files

Frumoasa !

Comment

distanta am observat-o si eu.....fata daca te uiti fara sa maresti poza da spre un rolls royce.....cred......spatele doar portbagajul e clean atat dar mai trebuia sa puna si el un difuzor bara ceva.....oricum parerea mea e ca e dragut!

Comment

vazut ligheanu anu trecut prin oras
        sigpic

Comment

asta nu-i ala dupa tuning mioritic?
          laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Deci urasc masina asta din toate punctele de vedere. Singurul meu plus pe care l-as da ar fi pentru vopsea si-atata tot.

In rest, codita de rechin isi face toti banii, stopurile negre idem (no comment), iar bara fata zici ca-i gardul lui buni' de la tara D. Minus si pentru abdtipildurile de pe ea.

A, cred ca mai avem un plus pentru portbagajul clean, daca este asa, nu-mi dau prea bine seama din poza.

Este parerea mea.
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

parerea mea e ca este hidos
              prea mult tuning

Comment

da ce ma, buni` tau are gard cromat ? ))

Comment

Pe cuvantul meu Cata daca nu e verde .
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

zici ca e masina lu' batman...am vazut-o pe youtube si daca nu ma insel are si o imperfectiune la grila aia din fata,era ceva cu distanta,nu mai stiu,oricum mie nu imi place!

Comment

PETARDAAAAA!!!!!!
                      cum s aumbli cu gura aia de canal pusa in botul masinii? am vazut ca e moda de cand cu nfs underground...pacat ca mai sunt si audi tt-uri cu grila aia. mai tre' sa scrie retim sau rebu pe ea...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Tot din poze de genul celor de pe "tuning mioritic" o stiu si eu...saraca masina,cu ce o fi de vina sa ajunga asa pocita/chinuita?...zici ca are botnita

Comment

da seamana din fatza cu masina lui batman.............cel mai oribil se vede "nealinierea" spoilerului fata cu mijlocul masini....e o diferenta de cativa centrimetrii care se vede oribil:|.

daca era facuta cu cap cred k iesea ceva frumos...............
                          Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
                          -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
                          Silent Coat.

Comment

ce stiti voi ce e ala ciuning . INVIDIOSILOR
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

o conduce o gagica blonda, vad masina destul de des dimineata
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google