imi place la nebunie cum este facut golanul asta in fata....spatele cam lasa de dorit:|
TM-12-YIA.....il Stiti?:-?
Collapse
X
-
Deci urasc masina asta din toate punctele de vedere. Singurul meu plus pe care l-as da ar fi pentru vopsea si-atata tot.
In rest, codita de rechin isi face toti banii, stopurile negre idem (no comment), iar bara fata zici ca-i gardul lui buni' de la tara D. Minus si pentru abdtipildurile de pe ea.
A, cred ca mai avem un plus pentru portbagajul clean, daca este asa, nu-mi dau prea bine seama din poza.
Este parerea mea.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
PETARDAAAAA!!!!!!
cum s aumbli cu gura aia de canal pusa in botul masinii? am vazut ca e moda de cand cu nfs underground...pacat ca mai sunt si audi tt-uri cu grila aia. mai tre' sa scrie retim sau rebu pe ea...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
da seamana din fatza cu masina lui batman.............cel mai oribil se vede "nealinierea" spoilerului fata cu mijlocul masini....e o diferenta de cativa centrimetrii care se vede oribil:|.
daca era facuta cu cap cred k iesea ceva frumos...............Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
-> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
Silent Coat.
Comment
Comment