TM-12-YIA.....il Stiti?:-?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

doar ca fapt divers, al meu lighean e TM-12-YHA

om fi vreo specie aparte...

Comment

nu stiu ce sa zic....bara fata e cam exagerata....in rest e dragut

Comment

proprietarul zice tunning. Dar voi nu. betmen betmen!!
        nu-mi place culoarea, e tiganeasca rau. parerea mea. Cine vrea sa atraga atentia in felul asta pentru mine e din alta categorie sociala.

Comment

Omu a facut-o pe gustul lui.Cine suntem noi sa il contrazicem?
          Cam exagerata bara fata,in rest merge.
          sigpic
          !

Comment

O stiti p'aia cu vulpea si struguriii parca?

Comment

tweety...nu prea cred ca se poate aplica proverbul in cazul asta..!bara de pe fata e scarboasa! unde mai pui ca are si "codita de rechin" pe spate! in rest culoare e chiar draguta... e asa mai "exotica " aaasi jantele : nici alea nu prea merg! tatuajul nu trebuia sa fie tribal..trebuia sa aleaga ceva cu linii drepte ;) cum e si loganul .... drept ...drept spre copac ))

de ce nu a pus o suspensie sport? in loc la bara aia?? sau niste discuri de frana perforate si ventilate? sau sau sau????? a preferat ciuningul ) si a gresit tare ;)
              0.9 tce SL plus

Comment

Un fleac ... l-a ciuruit pe saracu' logan!
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

Ia nu va mai luati de om, sunt sigur ca este foarte discutat in carciuma din sat, cu siguranta este vedeta...
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

mai tuitii, chiar si masca de duster stock (oribila, parerea mea) daca-i punea, era mai faina decat capacul ala de canal, comunist, scos din scurgerea unui camin de nefamilisti din comuna "avantul", vopsita a-la nefeseu. in ceea ce privetse coada de rechin, cred c-a fost calculata sa-i scada Cx-ul de la 0.36 la cel putin 0.24, cam cat un porsche gt3...daca asta inseamna "struguri", da-mi voie sa ma pis in el de vin...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

struguri,auzi!prefer sa nu mai mananc struguri,eu nu mai am ce zice,a pus seba punctul pe i

Comment

A pus un punct mare...sa nu te murdaresti pe piept...de ras...
                        Ciuning mai degraba il vad pe loganul 1.6 8V(filtru sport, evacuare si soft) care omoara nemtoaice pe strada si ai caror posesori le vorbesc de foarte de sus (2500-3000cmc cel putin) celor cu motor 1.4 si mai nou 1.2...
                        Lasa-le in masa de discuri ventilate si de coeficient aerodinamic ca nu au fost astea niciodata prioritare la marca Dacia...sau la alta marca low-cost...
                        http://www.loganclub.ro/forum/showpo...3&postcount=12 aici e punctul pus pe i de catre seba!
                        Last edited by Ionut; 18 January 2010, 20:41.

Comment

mda....e atat de "frumos" incat apare si pe tuningmioritic....;)).....nici macar distanta dintre dungile( ca sa zic asa) de la grila nu e simetrica....

Comment

tocmai,am vazut masina respectiva si stiu ce vorbesc,mie nu imi place,e ciudata,si cine nu poate accepta acest lucru ma doare in talpa pantofului.
                            gura de canal si mai este si proiectata gresit.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google