uitati si poza cu masina mea sa o puneti in filmulet :P multumesc anticipat si scz.. acum am vazut threadul
Logan Club Movie
Collapse
X
-
Na ii meserias desi unii ne-au parasit tot se gasesc inlocuitori ;)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by crististreulea View Postsilviu, unde ai pus id-ul tau, e total neinspirat
exact in acel loc apare logoul youtube
modifici tu sau eu?
road_empire, vreau nume de la melodia ce ai pus in filmAm scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
Comment
-
Originally posted by crististreulea View Postcu dedicatie pentru dorutztoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
-
-
Originally posted by virtualmansorin View Postdaca tot mai sters din film sterge te rog threadurile mele(am mai zis o data)
daaar, acea poza este de mult in minus exact cum acum este o poza in plus sau un user in minus pe acea lista.
sint 75 useri, 75 poze si totusi virtualmansorin lipseste ...
ar trebui sa am poza ta acasa. in caz ca nu o am, il rog pe egon sa o puna aici si o bag in lista de poze.
@felixb: amu duminica o sa fiu la rally sa-l sustin pe virtualmansorin si nu o sa am timp. saptamina viitoare sint la paltinis. urmatoarea saptamina o sa editez ce am filmat la paltinis. deci cam peste o luna
asta daca nu se arata careva mai binevoitor sa ia din nou toate pozele actualizate si sa mai faca un filmLast edited by crististreulea; 29 February 2008, 09:07.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment