If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Marfa arata bine ,este bine facut , pacat ca nu prea am timp sa mai fac unul dar ami fac eu timp.........
Poate ne vedem la bucuresti la RomExpo la targul 4Tunning.......
O idee ar fi sa mearga pozele ceva mai repede... Sau macar efectele. Char si 1/2 de secunda la fiecare s-ar simti si totusi n-ar fi o problema... Zic eu.
Alta idee ar fi sa facem filmuletele pe judete... Sau pe zone ale tarii. Sa ramana si cel cu toata lumea, dar sa mai fie inca unul pt fiecare zona pe langa. Ar iesi ceva mai bine, mai ales ca nu multi ar sta sa se uite 10 min la poze. Cate un filmulet de 2-3-4 minute pt fiecare zona.
Ca sa nu mai fie o problema upload-ul, ar merge redimensionate pozele la un 800*600 sau ceva asemanator, calitate ceva mai slabuta, mai ales ca odata puse in film n-o sa mai fie aceeasi calitate ca intr-o poza cu rezolutie mare.
Iar pentru mediatizare, cativa binevoitori ar putea sa-l posteze pe site-urile personale, sau pe site-uri gen faimosul hi5, Facebook, mySpace etc. Pt ca chiar daca noi nu le folosim... Le folosesc altii!
Ma ofer eu sa fac un update saptamanal al filmuletului (o data la 2 sapt in cazuri exceptionale). Sau daca se ia in considerare a 2a idee, sa fie cate o persoana (sau mai multe) care sa se ocupe de asta din fiecare zona.
Cam astea ar fi ideile care mi-au venit in minte pe moment... Sunt sigura ca mai aveti si voi altele mai bune. Pareri?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment