Discutii Legate De Bebe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Discutii Legate De Bebe

am putea sa ne impartasim modurile de a plimba bebeii cu noi in masinile noastre.

de cand a venit bebe pe lume la noi am inceput prin a cumpara o cutie deasupra pentru ca in portbagajul mic de la SX4 nu este prea mult loc.
    Last edited by crististreulea; 17 January 2010, 21:09.

problema asta a aparut la al tau suzuki, loganul nu are aceasta problema.
    am parcurs timisoara - constanta - timisoara, 4 adulti si un copil de 5 ani, portbagajul aproape plin.
    cred ca cei cu 2-3 copii au intradevar o problema cu spatiul intr-o masina ca si loganul
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

La mine e simplu,ziua sta in spate in bratele sotiei,noaptea in fata[ii place sa priveasca prin parbriz].La drum mai lung intra in actiune 'tronul printesei',un scaun de masina pentru bebe.

Comment

Dupa ce am luat masina am fost la mare...eu si cumnatul...eu (2 adulti si 2 copii de 2 si 5 ani) si cumnatul (2 adulti si un copil de 7 ani)...e adevarat ca pe bancheta din spate s-au tinu cate doi copii in brate...dar in rest...si aici ma refer la portbagaj a fost ok...asezate cum trebuie...si puse frumos in valize incap toate cele trebuincioase pentru 6 zile de concediu.E adevarat ca am exploateat la maxim orice loc din portbagaj si din habitaclu...dar au incaput.
        sigpic

Comment

Am mers de revelion cinci adulti si patru copii,in propriul logan.Ce-i drept,navasta a tinut cei doi copii ai nostri in brate,iar alti doi copii,unul de 8 celalalt de 10 la alti doi adulti,in brate.Sa mai adaug ca una din adultele astea era gravida in doua-trei luni,suna a banc,dar asa e.Asa ca am mers cam 25 km asa,din care vreo patru-cinci de drum pietruit.Cam 9,25 persoane!
          Nu cred ca e indicat sa cari copilul in brate pe distante mari.Te rupe,si nu are nici o siguranta in caz de frana brusca,nu ma gandesc mai departe.daca e mic,rupe-ti din vodca de la gura si ia un scaun de-ala special,ca sa stati linistiti si voi,si el.Nu am avut drumuri mai lungi de 40 km cat au fost copiii mici,tocmai ca nu am avut bani de dat pe asa ceva.Si nu am plecat.Sau i-am lasat acasa,sau am facut un concediu cu autocarul si cu trenul.Asta-vara,la intoarcerea din concediu,desi stia ca ia bataie daca da centura jos,fiica-mea,dupa sapte ore de stat in masina,s-a culcat pe bancheta dand centura jos.A trebuit sa franez ca sa evit un dobitoc cu varza si a aterizat cu fata exact in suportul de pahare.Dormind.A plans cam 15 minute.Si avusesem sub 40 la ora.

Comment

eu am logan mcv si un bebe dragalas dar si o problema:spatiul prea mic ce ramane pentru piciorele bebelusului dupa ce il pun in scaunelul lui.am observat ca mcv-ul are mai putin spatiu pentu picioare decat berlina.In orice caz,cei ce aveti bijuterii micute pe acasa va rog sa nu plecati de acasa nici macar pe distante scurte fara sa aveti scaunelul pentru bebe,vedeti doar ce se intampla pe soselele noastre.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google