si o sa-l mai astept si maine, ca nu-i mergea java )
Y! Pool Champ
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
@crististreulea -hai ma cristi ca esti belea ... am citit posturile ca un roman politist ... tot timpul in suspans ... vad ca iti place sa faci victime la malul marii ... sper sa imi iau revansa in finala
@Costine mi-am luat-o si eu cu 3-2 3-2 neoficial si 3-2 si 3-1 oficial de la Cristi Streulea ... trebuia sa jucam noi doi atunci de antrenament dar ... pacat .
@sonykel azi stau pana tarziu iar maine nu promit ca ma prinzi (cel mai probabil la pranz) ... dai buzz pe messenger cand ma vezi in caz ca ajungem pana maine cu restanta
Ciao allFor Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
-
acum da )
L.E. pentru urmatorul campionat, castigatorul si organizatorul sa intre din turul 2 de grupe sau ceva de genu, in functie de cati useri se inscriu ... + sa fie o "pauza" intre campionate, asa pentru relaxare
L.E.2 castigatorul sa aibe "titlu" (scris acolo sub username) "Pool Champion" sau ceva de genu
Comment
-
@unic eu nu mai pot sa stau acasa ca am intalnire ... daca vine sonykel pana in ora termen si vrea sa joace trecel castigator
@sonykel daca nu mai jucam succes mai departe ... ai grija sa castige constantaFor Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
CAnnabYS - Cristi 2-3 ... deja simt un finalist ...cristi
Comment
Comment