Ct 07 APV Vs CosTin87Sie 3-1 dupa un joc foarte ciudat unde calculatorul a facut cam ce a vrut el.. cand sa dau eu il pune pe costin sa dea.. cand am bagat din prima o bila plina una sparta si alba ma pune sa dau tot eu..
Y! Pool Champ
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Da APV o gramada de erori ... se vede ca inca mai au de lucru astia de la yahoo la joc ... sau cine stie poate este supra incarcat programul din cauza jocurilor multe pe care le facem noi de la LOGAN CLUBFor Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
crististreulea vs dorutz
1-0
o deosebita placere sa joc cu dorutz, la un moment dat nu vroiam niciunu sa cistigam, ratam amindoi la greu
chatu:
CRiS ...: prea tare
CRiS ...:
dorutz: lool
CRiS ...: ce p*** mea avem?
dorutz: emotii
CRiS ...: nu vrem sa cistigam
dorutz: nup
dorutz: pai ai zis ca dai ectipild cu tuning dak castigi
CRiS ...:
dorutz: si acu nu vrei sa castigi ca sa nu dai
CRiS ...: ma faci sa rid si ma distragi
dorutz: gata
CRiS ...: amu fac dansu ploii
dorutz: felicitari
dorutz: thare
dorutz: mi-a facut placere MASTER of POOL Streulea
CRiS ...:
CRiS ...: nu ma fa sa pun si asta
dorutz: vrei sa stie lumea de frica sa nu joace nimeni cu tine ?
CRiS ...:Last edited by crististreulea; 27 January 2008, 19:18.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by cristiUnic vreau o recalculare a punctelor mele
Grupa A
Ct 07 APV 9
CosTin87Sie 3
Strulea 3
Dorutz 3
GrupaB
Cristi 9
CAnnabyS 6
Sonykel 3
Alxex 0
Barajul ramane valabil
Strulea Vs CosTin87Sie
Dorutz Vs CosTin87Sie
se joaca un singur meci..SuccesLast edited by crististreulea; 29 January 2008, 14:57.sigpic
Comment
-
Am si eu o nelamurire la ceea ce va urma dupa incheierea meciurilor din grupa mea: se califica primii doi din fiecare grupa adica se califica 4 in total. Bun. Eu o sa joc cu unul din cei 2 din grupa cealalta si cel care se califica de la mine cu celalalt. Ok. Apoi o sa joc inca un meci (sa zicem ca pierd eu si celalalt din grupa mea) cu cel cu care jucasem in ultima grupa... Sincer nu prea are logica. Spuneti si voi acu... Nu ca vreau sa fie finala ca urmatorul meci dar sincer urmatoarea etapa nu prea isi are rostul
Comment
-
n-am inteles nimic din ce-ai zis )) ... daca raman 4 insi or sa se faca semifinale si finala ... nu e bine asa?
Comment
Comment