Y! Pool Champ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Semi-Finale !!!!!!!!!!

btw ... hai sa jucam mai multe meciuri ca 3/5 e cam putin ... macar un 5/9 la semifinale si 7/13 la finale.

Comment

• crististreulea daca nu ma insel cred ca o sa am ocazia unei revanse acum in semifinala
      For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo

Comment

• iar eu cu AVP-u ... creca o chem pe Lt. Ellen Ripley sa joace in locu meu >

Comment

• In fine nu mai conteaza, Unic afiseaza urmatoarele meciuri te rugam cand ai timp

Comment

• Originally posted by CAnnabYS View Post
            iar eu cu AVP-u ... creca o chem pe Lt. Ellen Ripley sa joace in locu meu >

Da tare ... asa citisem si eu literele prima oara si am crezut ca este fan alien sau predator apoi mi-am pus ochlarii mai bine pe nas
            For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo

Comment

• iti dai seama ca am vazut cum se scrie de fapt abia acum ))) ... oricum tot ct-07-AVP ramane )))

Comment

• Ha ha ha deci pentru toti aPV :P

Comment

• Baraj

Strulea Vs Dorutz
                  Strulea Vs CosTin87Sie
                  Dorutz Vs CosTin87Sie

Strulea 6
                  Dorutz 3
                  CosTin87Sie 0
                  sigpic

Comment

• Semifinale

Ct 07 APV Vs Cristi
                    Streulea Vs CAnnabyS
                    sigpic

Comment

• am uitat sa spun.. se vor juca 9 meciuri...(cel mai bun din 9)
                      sigpic

Comment

• 9 meciuri? ok, dar poate ne stresezi sa le jucam rapid )
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• itzic vs shtrul ) ... te astept cristi

Comment

• wtf is all that FTH crap?! ... traduceti va rog

Comment

• 9 meciuri? daca ajunge unu la 5 mai are rost sa se joace restul?

Comment

• da avp-ule, cine ajunge primul la 5 cistiga, n-are rost sa mearga pina la 9. sau? conteaza pentru punctaj ceva?
                                Originally posted by CAnnabYS View Post
                                wtf is all that FTH crap?! ... traduceti va rog
                                vreau si eu o explicatie pentru acest FTH, oricum ii multumesc pentru nenumaratele rinduri in care ...
                                modificare ulterioara. FTH e numarul de masina CT-85-FTH este a lui cristi din constanta

Originally posted by cristi View Post
                                crististreulea daca nu ma insel cred ca o sa am ocazia unei revanse acum in semifinala
                                se pare ca n-ai, asa ca CAnnabYS be AFFRAID, be very AFFRAID

Originally posted by unic View Post
                                Baraj
                                Strulea Vs Dorutz ...
                                cine-i Strulea asta? ca tot aud de el

Originally posted by CAnnabYS View Post
                                itzic vs shtrul ) ... te astept cristi
                                shtrul zici? las ca vezi tu
                                Last edited by crististreulea; 31 January 2008, 09:49.
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google