da ma se joaca in sistem snooker ... primul la X
Y! Pool Champ
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Mas baga si eu la un campionat mai ales ca acuma am si timp ma inscriu si eu ID de Messenger : KeanuRevLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Ct 07 APV Vs Cristi
1-5
oboseala adversarului si-a spus cuvantul ... si cu sonykel tot asa am castigat ... deci in finala e posibil sa mi-o iau rauFor Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
Felicitari cristi si succes in finala. Am avvut cea mai proasta zi astazi la poll. Asta e pana aici a fost lupta mea, a fost un drum frumos si sincer nu ma asteptam sa ajung asa departe. Succes si celorlalti ramasi in cursa spre locul 1.
Comment
-
mersi apv ... nu m-am gasit cu crististreulea azi ... maine promit ca incingem mausii
Comment
-
Streulea Vs CAnnabyS
0-1
1-1
1-2
2-2
2-3
3-3
se pare ca noi jucam din placere
vai cit mai e pina la 9
btw, FELICITARI cristi!! ne vedem in finala
Last edited by crististreulea; 1 February 2008, 23:53.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
-
reaiau:
Streulea Vs CAnnabyS
0-1
1-1
1-2
2-2
2-3
3-3
3-4
4-4
4-5
CAnnabyS are o problema cu neagra, mereu uita ca aia se baga ultime
sorry cristi ca nu apuci sa-ti iei revansa cu mine
succes finalistilor!!Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
-
cred k cristi va avansa de la Junior la Pool Champion ... nujt de ce am o mica impresie
Comment
-
super-meci ... chiar super... din pacate (ptr mine) trebuie sa declar trofeul castigat de cristi. toate respectele mele! :*
Comment
-
hai sa vedem
Cristi - CAnnabYS
0-1
1-1
2-1
3-1
3-2
3-3
4-3
4-4
5-4
5-5
6-5
6-6
7-6
a fost un meci fenomenal va zic eu ... lovituri de lovituri ... si d-alea sub centura, snookere ... ce mai ... super-profesionist
si ca final ultima bila a bagat-o cristi dintr-o pozitie de zile mari
Comment
Comment