Baaa nu incepeti acu ca nu am timp prea mult de jucat...
Y! Pool Champ
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1 Unic (bai3tzas)
2 KeanuRev (KeanuRev)
3 dorutz ( dorut_cotinghiu)
4 Cristi (branistecristian)
5 crististreulea (crististreulea) 89898999
6 sonykel (adi_sonyk)
7 ct 07 apv (mihai_bv2003)
8 CAnnabYS (bogdan_webpulse)
9 vali007 (valentin.liuta)
10. $3fu_Em@ (emanuel_boy_1990)
11. morariu_alex - m_teo22
12. CosTin87SIE ( Costin_ct )
13. Buz (buzzyveteran)
14. CT-24-ALX (diabolic_2005ro)Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!
Comment
-
Ok si din cate am inteles...Organizatorul? a plecat? cine se ocupa de Y Poll game?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
eu ma pot baga... cel putin sunt in vacanta acum si pana la urmatoarea sesiune nu voi mai avea probleme cu timpul ... totusi, unic e out de tot? wtf?
Comment
-
30rdd ... trece-te pe lista cu id de mess ... ca meciurile se joaca relaxat, fara stress
Comment
-
15 csebalyn (mess_id : cseba_lyn)
si ca sa raspund unor intrebari ce se tot repeta pe diverse threaduri, da, fostul organizator e "out". din cauza unei invitatii la iubire orala facuta de valentine's cui nu trebuia...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
1 Unic (bai3tzas)
2 KeanuRev (KeanuRev)
3 dorutz ( dorut_cotinghiu)
4 Cristi (branistecristian)
5 crististreulea (crististreulea) 89898999
6 sonykel (adi_sonyk)
7 ct 07 apv (mihai_bv2003)
8 CAnnabYS (bogdan_webpulse)
9 vali007 (valentin.liuta)
10. $3fu_Em@ (emanuel_boy_1990)
11. morariu_alex (m_teo22)
12. CosTin87SIE (Costin_ct)
13. Buz (buzzyveteran)
14. CT-24-ALX (diabolic_2005ro)
15. csebalyn (cseba_lyn)
16. 30rdd (rdd_1985)
ramane de hotarat de comun acord daca nr 1. (unic) ramane in campionat chiar daca a fost banat ... asta daca vrea si el si daca vrea si restul lumii.
Comment
-
eu am incercat sa-l linsitesc ieri pe unic inainte sa faca "miscarea" cu cristi_xp. cum initial campionatul asta se referea la membrii clubului, ar trebui sa gasim alt nr 1 al listei...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
@CanabYs: da unic e out de tot... am vorbit cu el si a zis ca nici la intalniri nu se ma duce. Cand l-am intrebat de campionat a zis ca el nu se mai ocupa, sa se ocupe altcineva.Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!
Comment
-
Originally posted by csebalyn View Post15 csebalyn (mess_id : cseba_lyn)
si ca sa raspund unor intrebari ce se tot repeta pe diverse threaduri, da, fostul organizator e "out". din cauza unei invitatii la iubire orala facuta de valentine's cui nu trebuia...
) )) interesant raspunsLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment