Care e masina la care visati?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gabinicu77 nu prea ai pe unde sa mergi cu Veyronu
    Eu mi-as lua un Audi RS4, dar nu m-ar deranja nici o skoda Octavia RS TDI(consuma putin la 170 cp)
    zoom-zoom

Comment

• Veyron e cea mai scumpa masina NOUA din lume oficial doar...chiar si asa, la fiecare bucata vanduta, VW pierde inca un milion de euro...a fost facuta doar pentru prestigiu!Eu inca mai astept sa iasa Corvette ZR1

PS: La ce senzatii ai in masinile astea...nici nu conteaza cat consuma!
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Eu nu sunt pretentios, ori Skoda Octavia 2 cu echiparea Laurin & Klement ori raman la Logan, atat si nimic mai mult.

Comment

• Eu vreau Loganu ala de 200cp de pe Nurbungring... sper ca am scris corect

Comment

• Subaru impreza wrx si, mazda 3 mps, toyota celica....si ar mai fi dar nu-mi vin acum in minte.
            Fuarte Nervos !!!

Comment

• Eu m-as multumi cu un BMW 320d din 2004 cu vreo 50 000km. sper sa devina si realitate acest vis

Comment

• Un audi a4 ar fi bun
                ...
                sigpic Alexandria

Comment

• Am avut 13 masini ,de diferite marimi si capacitati dar visul meu este un VOLVO XC90 sau ultimul tip de SAAB BREACK SPORT,dar ma limitez la MCV ,si neaparat sa fie rosu.........
                  http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• Un automobil cu:sofer, garaj, vila , piscina si o salupa! Sau si cu o soferitza
                    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Eu unul am visat toata viata la o masina foarte veche pe care sa o aduc in stare noua. Dar a ramas doar un vis.

Comment

• Noua skoda superb , care cred cred ca mi-o si cumpar prin decembrie
                        Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

• Eu daca as avea ffff multi bani mi'as lua multe masini insa... visez un logan cu 4-500 de cai facut special.... un fel de sleeper car care sa omoare tot ! Si pe tovarasii cu bemveu, haudi, mergedes ! Astea imi plac mie... o masina slabuta care sa le dea clasa bolizilor de 50000 E . PUNCT

Comment

• Mitsubishi 3000 GT sper la anul sa fie :P

Comment

• Originally posted by Lucianitos View Post
                              Noua skoda superb , care cred cred ca mi-o si cumpar prin decembrie
                              super tare! Da-mi si mie reteta! Si eu vreau una de-aia!

Comment

• VW touran dar nu la mana adoua
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google