Care e masina la care visati?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cautati-va altele,acestea sunt ale mele
    Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• 1.daca as avea banu as face loganu sa rupa"gura targului"
      2.o subary impreza wrx sti....(e bestiala masinuta asta)
      Last edited by alexutzu; 6 November 2009, 17:00. Reason: Automerged Doublepost
      low....&.....slow

Comment

• Masinile la care visez sunt :
        Citroën C4 Coupe 1.6 16V By Loeb si un VW Golf 2.0 GTI DSG Fahrenheit
        Attached Files

Comment

• ...muscle car...
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• visam frumos.da, stiti ceva?eu tot la 16 v visez si as lua inca unul,dar sa fie ph1.mie nu-mi place ph 2 de nici o culoare.
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• visam,visam...si dimineata ne urcam tot in Loganuri...
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• La un SAAB 9000

Comment

• un vis, zic eu, aproape de realitate, cu posibilitati de indeplinire: un logan care sa nu se rastoarne
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• )) ai ca asta o fost super tare
                    Tot la un 4x4 break visez

Comment

• Originally posted by margelatu View Post
                      visam frumos.da, stiti ceva?eu tot la 16 v visez si as lua inca unul,dar sa fie ph1.mie nu-mi place ph 2 de nici o culoare.
                      Adevarul este ca Ph1 Prestige in culoarea Rouje de Feu 1.6 16v este dupa mine cea mai frumoasa si eleganta Dacie care s-a fabricat + ca are ceva valente sportive ca aspect fata de celelalte versiuni Ph1. Ph2 Prestige nu arata asa interesant pe langa celelalte versiuni, s-au prostit, daca iti configurezi un Laureate cu jante de aliaj deja ai un Prestige la exterior, caci la interior se observa cateva diferente intre Prestige si celelalte versiuni.
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• De aia ti-ai luat PH2? Ca e mai frumoasa PH1? Mare greseala ai facut! De fapt nu ai cumparat tu nimic, ci taicatu!

Comment

• vasile, considera ca ai warn. nu te poti abtine?
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
                            De aia ti-ai luat PH2? Ca e mai frumoasa PH1? Mare greseala ai facut! De fapt nu ai cumparat tu nimic, ci taicatu!
                            Ph2 a fost ca o schimbare pentru tata, da? Nu mai vroia in principal acelasi interior si exterior, vroia ceva mai nou putin. Nu a vrut 16v pentru ca nu am vrut sa il treaca pe GPL, nu vroiam sa o leneveasca ca pe 1.4, nu avea inca vreo 900 de euro in plus necesari pentru transformare pe GPL, vroiam un dci de 85 ca sa traga tare pana in 3000 cum schimba el mereu caci nu o sa tureze niciodata o masina la 6000 rpm., vroia o masina diesel, cu consum mic, i-am scos din cap SH-urile, tot Logan si-a luat. Era strict o parere personala, Ph1 Prestige imi place mai mult decat Ph2 Prestige, si culmea, tot Rouje de Feu!!! Ph2-ul produce bani, nu are timp de show-uri si pareri de frumusete sau ca "e pacat de ea ca e Prestige pe taxi", asa sa fie cum a fost si cu 1.4, sa se oftice musulmanii, abia astept sa faca din partea mea 500.000 si sa arate ca la 100.000. Da, a cumparat tata ambele masini, Ph2-ul inca trebuie platit, sper ca intr-o buna zi sa il ajut sa o plateasca mai repede si mai usor, si daca ma ataci fara sa ma cunosti, crede-ma ca pentru a avea o masina personala am facut foarte multe sacrificii, vroiam cu toata inima sa-mi iau o berlina sau o sportiva 1410 ingrijita din banii mei stransi de la 15 ani muncind si pierzand vacante cu un scop precis!! Dar tata mi-a dat Loganul ca stia care sunt problemele eternei Dacii, trebuia sa il refuz ca imi dadea o masina foarte buna, care stiu cum s-a mers cu ea si ca ii stiam toate problemele uzuale care le avea? Din banii aia ai mei stransi din greu am facut masina perfecta! De cand am primit masina, parintii nu mi-au dat bani, nu le-am cerut bani, muncesc, strang din greu cu un scop precis, daca tu crezi ca masina mea a ajuns in stadiul in care este de cand am primit-o numai din "cersetorii" cum fac toti cei de 18 ani te inseli amarnic... Nu are rost sa-mi bat capul cu tine, habar nu ai cat am investit in masina asta, repet, din banii mei! ca sa o fac perfecta!! Am mai strans ceva, o voi face in asa fel incat sa-mi fac toate damblalele cu ea, sunt constient ca voi mai investi multi bani in ea. Pentru tine personal eu nu am cumparat nimic, doar am cersit, sa fii multumit si sanatos. Ma scuzati de offtopic, imi pare rau! Daca mai ai ceva de raspuns sa-mi raspunzi pe PM, nu mai strica topicuri cu atacuri de-astea!
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Alex calm , ca nu merita.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google