If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Peugeot-ul din filmul Taxi se poate? Cu tot ce putea face bineinteles. Sau Aston Martin-ul lui James Bond? Si mai realist as vrea un Suzuki off-road nu mai stiu cum se numeste (de serie in orice caz) dar ma impresionat cum se comporta prin noroaie.
Eu m-as infinge la o skoda octavia2 RS,dar marea mea dragoste ramane renou megane sport.
citeam de versiunea asta renault bicorp intr-o revista auto si aveau disponibil un motor 2 Litri dci de 170CP,si exemplificau combinatia de putere cu un consum de 7L media e super pentru cine e fan diesel
Printre singurele BMuri care se pot compara cu japonezele
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Printre singurele BMuri care se pot compara cu japonezele
Nu prea suport jipinezii.. ce sa mai vorbim de masinile lor. Eu sunt unu din aia care inca cred ca masinile adevarate se fac in germania cu toate ca poate nu mai e adevarat.
Un ford mustang vechi de prin '67 mi-ar place mie .... dar sa o primesc mostenire ceva si sa am neaparat garaj pentru ea (numai pentru parade as scoate-o pe sosea). Apropo am vazut zilele trecute un camaro moama cata capota putea sa aiba masina aia si un motor de 6000. Iar masina pentru gratare, pescuit vara mi as propune un ford de la mama lui (asemanator cu cel din pozele lui mihai.gigi) aia da masina practic parchezi x5 in ea. Iar masina sufletului meu este .......... golanca mea gri platinata
sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Este in Braila un Ford Mustang rosu de prin anii 60-70. Cred ca este cel la care visezi. Masinuta este superba, rosie cu tapiterie din piele alba. Si daca nu ma insel este membru al clubului cu masini de epoca. La vara incerc sa-i fac o poza.
Mult noroc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment