Nissan Skyline GT-R R34 masina viselor mele
Care e masina la care visati?
Collapse
X
-
cand n-ai masina proprie visezi si la un logan. momentan la asta visez si e cel mai probabil sa se indeplineasca. de ce sa visez la masini scumpe care nu o sa pot sa mi le permit poate niciodata cand un vis mai ieftin e mai usor de realizat!Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Comment
-
Originally posted by dantes View PostAtunci in conditiile expuse de fabian, as mai pune un Enzo in plus, just in case, un Testarossa, un Murcielago si un Countach. Apoi un S600 si un A8. Si dupa un Range Rover...
Originally posted by dantes View PostApoi as mai pune si 7 loganuri, si daca am treaba in oras cate unu pe zi. De ce 7? Ca in fiecare zi sa imi fac loc de parcare intre 2 masini si cat se repara una, o iau pe cealalta
Comment
-
Originally posted by dantes View Postas mai pune un Enzo in plus, just in case, un Testarossa, un Murcielago si un Countach. Apoi un S600 si un A8. Si dupa un Range Rover...
Apoi as mai pune si 7 loganuri, si daca am treaba in oras cate unu pe zi. De ce 7? Ca in fiecare zi sa imi fac loc de parcare intre 2 masini si cat se repara una, o iau pe cealalta
La fripturi S600-le, iar pe autostrada ENZO!
Si cand te gandesti ca sunt si d-astia care o duc asa rau.....Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
eu sunt inebunit de peugeot 407
Comment
-
Din tot sufletul: UAZ Patriot. Abia astept sa treaca si Lada la Euro 4 sa-l poata aduce in tara. Citeva cuvinte despre acest monstru rusesc le puteti gasi pe site (link-ul de pe text). Este facut mai din topor pe dinauntru spre deosebire de concurentul cu renume britanic.
E greu de adus, dar daca in 5 ani cit dureaza sa-mi achit MCV-ul, Dacia-Ranault nu scoate promisul 4x4 autohton (atasez foto), clar fac o vizita in mama Rusie.
Comment
-
personal as alege asa ceva.......dar mai intai sa iau permisAttached Files
Comment
-
Cand apare pasta o iau cu 85 dci.Attached FilesLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Deobicei visez la cea ce imi pot permite dar ca sa nu fiu rau va zic ca sunt fan Audi.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Cam asta imi voi lua eu intr-o buna zi! (Sau CL 55 AMG )Attached Files
Comment
Comment